Перед історичним матчем на чемпіонаті світу збірна України змінила місто й переглянула фінал Ліги чемпіонів

Сьогодні у Польщі відбудуться ще три матчі 1/8 фіналу чемпіонату світу U-20. Один із поєдинків пройде у містечку Тихи, і він — найважливіший для нас: збірна України зустрічатиметься із командою Панами

Учора на футбольних полях Польщі розпочалися матчі першого раунду плей-офф молодіжного чемпіонату світу. У господарів траур: їх обіграли італійці (1:0), в іншій зустрічі Колумбія здолала Нову Зеландію, але лише по пенальті (6:5). Сьогодні зіграємо й ми. Проти додатково мотивованих панамців. Утім, неабиякий стимул є і в нас: у разі перемоги збірна України вперше проб’ється так далеко на чемпіонаті світу.

За словами нашого головного тренера Олександра Петракова, готувалися ретельно. Наступного дня після доленосного матчу з Нігерією збірній України знову довелося міняти місце проживання: із майже рідного вже містечка Бельсько-Бяла шлях проліг до Катовіце. На чотири дні українська делегація заселилася у готель Vienna House.

Як повідомляє прес-служба УАФ, перед переїздом всі гравці та тренерсько-адміністративний штаб української команди на прохання влади міста Бельсько-Бяла зробили фото на згадку біля однієї з культурних пам’яток.

В останній день весни тренерський штаб надав гравцям вихідний, під час якого вони відвідали водний центр у містечку Тихи задля відновлення фізичних кондицій та психологічного розвантаження. А вже 1 червня команда повернулася до роботи: вдень — теорія, ввечері — тренування. Пішла атака на Панаму

Сама тренувальна сесія, в якій узяли участь усі без винятку футболісти, пройшла на смарагдовому газоні футбольного комплексу GKS Katovice. Тепла погода й бадьорий настрій гравців сприяли плідній праці. Як і зазвичай, вона розпочалася з легкої пробіжки та вправ на розігрів м’язів. Далі були вправи на рухливість, реакцію та ігрові серії з награванням тактичних схем.

Денис Попов, Віктор Корнієнко та Єфим Конопля

Увечері футболісти переглянули фінал Ліги чемпіонів між Тоттенхемом та Ліверпулем.

2 червня вечірнє заняття пройшло на тренувальному полі в містечку Сосновець, 15 хвилин якого були відкритими для преси. А перед цим керманич синьо-жовтих зустрівся зі ЗМІ на офіційній передматчевій прес-конференції у конференц-залі Tychy Stadium.

До Сосновця команда дісталась за 15 хвилин. Саме ж тренування, як зазвичай, розпочалось із пробіжки, розтяжки та вправ на рухливість. Завершили цю частину заняття грою в своєрідні хрестики й нолики. Далі були ігрові вправи та награвання тактичних схем.

Також учора відбулася організаційна нарада, де було визначено в яких формах гратимуть команди. Збірна України вийде на поле в синьому комплекті, а суперники гратимуть в червоному. На матчі працюватимуть наступні арбітри: головний арбітр — Леодан Гозалез (Уругвай), асистенти арбітра — Річард Трінідад (Уругвай) та Мартін Соппі (Уругвай), резервний арбітр — Даніель Сіеберт (Німеччина).

Нагадаємо, що матч за вихід до чвертьфіналу мундіалю, в якому Україні протистоятиме Панама, відбудеться 3 червня, початок — о 18:30 за київським часом.

Устами эксперта «Знал, что команда Петракова способна на многое, но двух побед на старте не ожидал»



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.