Зимовий Кубок ДЮФЛУ U-16: фінальні розбірки команд Шахтаря завершилися перемогою старших

Традиційний, вже п’ятий за ліком турнір Зимовий Кубок ДЮФЛУ серед команд U-16 (і молодших) фінішував у Конча-Заспі. Змагання, що стартували ще 31 січня, закінчилися тріумфом команд Шахтаря: вони зустрілися у фіналі і 8 березня Кубок отримав нового володаря

Що у трофея буде новий власник стало зрозуміло ще після чвертьфіналів: саме на тій стадії запорізький Металург вибив з розіграшу незмінного переможця попередніх років — команду київського Динамо. Що Кубок дістанеться саме Шахтарю — стало відомо після півфіналів, де команди гірників здолали той самий Металург і львівські Карпати.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

Тож переможеним залишалося позмагатися тільки за третє місце. Вчора опівдні на поле зі штучним покриттям критого манежу у Конча-Заспі вийшли вихованці ДЮФШ Карпати та їхні однолітки з ДЮСШ Металург (Запоріжжя). Забивши у кожному із таймів по голу, перемогу із загальним рахунком 2:0 святкували карпатівці.

Металург (Запоріжжя): не без їхньої допомоги у Кубка новий володар.

Спершу, на 8-й хвилині, відзначився один із лідерів команди Олег Федор, якому вдався бездоганний за силою і влучністю удар метрів з 20-ти, після чого круглий від стійки залетів у ворота. А після перерви спрацював джокер Карпат Назар Согор, який розпочинав гру із лави запасних. На останніх хвилинах зустрічі він розібрався із кількома візаві і з другої спроби таки пробив голкіпера запоріжців (з першим ударом Согора воротар справився).

Міг цей поєдинок завершитися і розгромною перемогою хлопців Віталія Пономарьова та Назара Савицького, однак наприкінці зустрічі арбітр замість того, щоб призначити пенальті у ворота Металурга, вилучив начебто за симуляцію Олега Федора (жовта картка автоматично перетворилася на червону, оскільки у нього раніше вже було попередження), відзначає офсайт ДЮФШ Карпати.

Володарі бронзових нагород: Карпати (Львів).

У фінальній же грі за звання переможця турніру у протистоянні двох команд Академії ФК Шахтар прогнозовано перемогли старші —вихованці старшого тренера Олександра Князева забили чотири м’ячі, не пропустивши жодного.

#зимовийкубокдюфлу2020 Під час перерви фінального матчу змагань "Зимового кубку ДЮФЛУ 2020 р.". Команда ФК "Шахтар" U — 15. Тренер команды Володимир Самборський.

Опубликовано Дитячо-юнацька футбольна ліга України Воскресенье, 8 марта 2020 г.

8 березня

Матч за 3-є місце

Карпати (Львів) — Металург (Запоріжжя) — 2:0 (1 тайм, 2 тайм)

Фінал

Шахтар (Донецьк) — Шахтар U-15 (Донецьк) — 4:0 (відео)

#зимовийкубокдюфлу2020 Під час перерви фінального матчу змагань "Зимового кубку ДЮФЛУ 2020 р." між командами ФК "Шахтар" U-16 та ФК "Шахтар" U-15. Олександр Князєв надає поради своїм футболістам.

Опубликовано Дитячо-юнацька футбольна ліга України Воскресенье, 8 марта 2020 г.

Лауреати Федерація Києва привітала футбольних героїв минулого сезону

Кто станет чемпионом Украины U-19 по итогам сезона-2019/2020?

  • Динамо (38%, 505 голосов)
  • Шахтер (29%, 384 голосов)
  • Карпаты (5%, 64 голосов)
  • Волынь (4%, 59 голосов)
  • Днепр-1 (4%, 54 голосов)
  • Ворскла (4%, 52 голосов)
  • Колос (3%, 36 голосов)
  • Десна (3%, 35 голосов)
  • Львов (3%, 34 голосов)
  • Александрия (2%, 33 голосов)
  • Заря (2%, 28 голосов)
  • Металлург (2%, 25 голосов)
  • Мариуполь (2%, 20 голосов)

Всего проголосовало: 1 329

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.