Чемпіонат U-21: випробування чемпіоном для дебютанта

Сьогодні, 2 березня дублюючий склад Колосу проведе гостьовий матч 21-го туру чемпіонату України U-21 проти молоді київського Динамо

Ця гра пройде на полі навчально-тренувальної бази Динамо у Конча-Заспі, і це буде непросте випробування для хлопців Андрія Костенка, відзначає пресслужба Колоса. Адже команда протистоятиме триразовим переможцям чемпіонату U-21. Столичні динамівці починаючи із сезону 2015/2016 тричі забирали чемпіонське звання, постійно випереджаючи Шахтар. Проте донецька команда зуміла у сезоні 2017/2018 перегнати киян на два бали та виграти першість. І лише у минулому сезоні у розбірки між дублями киян та донеччан втрутилася молодь Олександрії, яка відтіснила гірників на третю позицію у підсумковій турнірній таблиці, а відставання від Динамо склало десять очок.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

А ось у цьому сезоні закрутилася цікава боротьба у чемпіонаті U-21: перед зимовою паузою у таблиці лідирували хлопці з Ворскли, проте дві поразки на старті нового футбольного року (як раз від Шахтаря та Динамо) відкинули полтавчан на третю сходинку, а Динамо та Шахтар знову захопили лідерство. У обох фаворитів тепер по 44 очки, а ще цікаво, що і різниця забитих і пропущених м’ячів у них однакова: +24. Але столичні більше забили, щоправда і більше пропустили (47-23 проти 39-15).

І тепер дубль Колосу буде протистояти чинним чемпіонам України, а грати прийдеться без основного голкіпера Антона Котового. Нагадаємо, що Антона було вилучено у матчі 20-го туру проти Карпат за гру рукою за межами карного майданчику. Замість нього тоді вийшов Артем Денега, і напевно йому прийдеться у понеділок вийти у стартовому складі на гру проти Динамо.

Покарання Котового. Фото koloskovalivka.com.

Згадаємо, що матч першого кола між цими командами відбувся в рамках 10-го туру на початку листопада минулого року. Тоді Колос поступився колективу Юрія Мороза (1:4). У ковалівців відзначився в тій грі Данило Шевченко, а у столичних дубль був на рахунку Миколи Шапаренка, ще один гол провів Сідклей, а крапку поставив Ярослав Надольський.

Тепер на Колос та Динамо очікує матч другого кола, і це буде важке випробування для підопічних Андрія Костенка. Проте досвід гри з багаторічними чемпіонами буде для ковалівської молоді безцінним.

Чемпіонат U-21. 21-й тур

Київ, Конча-Заспа. НТБ «Динамо»; понеділок, 2.3.2020, 13:00

Динамо (Київ) Колос (Ковалівка)

Арбітр: Дмитро Кутаков;

Асистенти: Віталій Скобля, Володимир Коротін;

4-й арбітр Іван Бондар;

Спостерігач арбітражу: Валерій Курганов.

Много ошибок Мороз: «Динамо победило, но счет не отражает действий на футбольном поле»

Кто станет чемпионом Украины U-21 по итогам сезона-2019/2020?

  • Динамо (44%, 623 голосов)
  • Шахтер (32%, 452 голосов)
  • Карпаты (5%, 66 голосов)
  • Александрия (4%, 56 голосов)
  • Днепр-1 (4%, 54 голосов)
  • Ворскла (3%, 45 голосов)
  • Колос (3%, 40 голосов)
  • Десна (2%, 29 голосов)
  • Заря (2%, 29 голосов)
  • Львов (1%, 16 голосов)
  • Мариуполь (1%, 14 голосов)

Всего проголосовало: 1 424

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.