Молодіжка Дніпра-1 на мажорній ноті завершила виступ у Кубку Єдності

В останньому матчі у Кубку Єдності молодіжна команда Дніпра-1 перемогла аматорську Вікторію — 2:0. Це перший успіх дніпрян на турнірі

Свій черговий спаринг молодіжний склад дніпрян проводив в рамках заключного туру групового раунду Кубка Єдності, в якому спортклубівці зустрілися з однією з провідних аматорських команд України Вікторією з Сумщини, повідомляє прес-служба дніпрян. Про рівень суперника говорить те, що за кілька днів до звітної гри миколаївці закінчили унічию — 2:2 поєдинок з ВПК-Агро, в якому вели — 2:0.

Цього разу в стартовому складі команди вийшли усі ті, хто не брав участь у грі напередодні проти молодіжного складу Олександрії. Серед них і три потенційні новачки команди — Майкл Ньярко (Легіонер, Дніпро), Назарій Богомаз (Волинь, Луцьк) та 17-річний Всеволод Руженцев (Десна, Погреби — чемпіонат Київської області), які вже провели кілька спарингів за останній час. Ця трійка разом з Тяпкіним, який діяв на позиції під нападаючим, склала атакуючий квартет, у той час, як Литвиненко відтягнувся на місце опорника.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Господарі розпочали достатньо активно і вже перша їх атака закінчилася ударом Руженцева метрів з десяти, але він вийшов не сильним і м’яч став легкою здобиччю голкіпера. Миколаївці почали проводити гострі атаки, коли пройшли вже стартові 10 хвилин, але їх ударам бракувало влучності, а крім того два постріли заблокував Хижняк. Дніпряни ж провели просто чудову атаку на 29-й хвилині, причому за участю новачків — Ньярко зробив пас з лівого флангу на протилежний кут штрафного майданчику, Руженцев хитро пропустив м’яч між ніг, а завершував атаку потужним ударом Богомаз, але голкіпер Вікторії зумів згрупуватися і відбити, а добивання Литвиненка вже було неточним. Перед свистком на перерву Руженцев заробив перспективний стандарт, але вдало його розіграти не вдалося.

Назарій Богомаз. Фото fcvolyn.net.

Початок другого тайму також пішов у рівній боротьбі і перший же гострий момент дніпрянам вдалося втілити у гол — Домарацький завдав удар з лінії штрафного майданчику, рикошет трохи дезорієнтував голкіпера — 1:0.  Звичайно, що гості одразу ж кинулися відіграватися, але їх удари йшли повз. Перший влучний удар у матчі гості завдали тільки на 63-й хвилині зустрічі, коли їх гравець виграв верхову боротьбу при подачі кутового, але м’яч точно прилетів у руки голкіперу. Одразу ж дніпряни могли збільшити перевагу — Богомаз вже обіграв воротаря і завдавав удар з гострого кута, але захисник гостей зумів відбити м’яч головою буквально з лінії воріт. Час спливав, а дніпряни впевнено і самовіддано захищалися, паралельно проводячи небезпечні контратаки. На 85-й хвилині міг знімати питання про переможця Крилов, якого сам на сам із голкіпером вивів Богомаз, але м’яч пройшов поруч із дальньою стійкою. І все ж таки дніпряни забили удруге. Домарацький вискочив на побачення із воротарем і з другої спроби спрямував м’яч у сітку.

Кубок Єдності. Група А.

Дніпро-1 U-21 — Вікторія (Миколаївка, Сумська область) — 2:0

Голи: Домарацький (53, 89).

Дніпро-1: Макаровський (Хома, 46), Волинець, Бацман, Хижняк, Віговський, Литвиненко, Сидоренко (Домарацький, 46), Руженцев (Крилов, 46), Ньярко, Тяпкін, Богомаз.

Не встояли Дублери Дніпра-1 биті аутсайдером Першої ліги

Кто станет чемпионом Украины U-21 по итогам сезона-2019/2020?

  • Динамо (44%, 623 голосов)
  • Шахтер (32%, 452 голосов)
  • Карпаты (5%, 66 голосов)
  • Александрия (4%, 56 голосов)
  • Днепр-1 (4%, 54 голосов)
  • Ворскла (3%, 45 голосов)
  • Колос (3%, 40 голосов)
  • Десна (2%, 29 голосов)
  • Заря (2%, 29 голосов)
  • Львов (1%, 16 голосов)
  • Мариуполь (1%, 14 голосов)

Всего проголосовало: 1 424

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.