Дублери Дніпра-1 биті аутсайдером Першої ліги

У матчі Кубка Єдності молодіжний склад Дніпра-1 з розгромним рахунком – 1:4 поступився запорізькому Металургу. Єдиний м’яч у дніпрян забив 18-річний захисник Назар Сидоренко

Як повідомляє прес-служба Дніпра-1 перша половина матчу пройшла у достатньо рівній грі. Дніпровська молодь ні у чому намагалася не поступатися супернику, і на тлі представника першого дивізіону виглядала цілком гідно. Проте саме гості достатньо швидко відкрили рахунок: м’яч після прострілу влучив у плече Зайкову, а арбітр матчу вирішив, що там все ж таки була гра рукою — пенальті, який чітко реалізував капітан запоріжців Сарапій. Після цього Металург провів ще дві непогані атаки, але на останній межі надійно діяв Бабічин. Поступово гра перейшла ближче до воріт Металурга, а самі дніпряни заробили два дуже перспективних штрафних, особливо другий, коли Сарапій ціною жовтої картки зупинив прохід Митченка вже на лінії штрафного майданчику. У першому випадку удар Крилова став легкою здобиччю Петриченка, а у другому Литвиненко гарматно поцілив у стінку. Коли вже перший тайм перетнув свого екватору просто чудовий удар вдався 18-річному Назару Сидоренку, який красиво закрутив м’яч у дальню дев’ятку метрів з 22-х.

На 37-38-й хвилинах Бабічину двічі довелося вступати у гру (особливо запам’ятався його перший сейв, коли голкіпер потягнув удар з нижнього кута), але на це дніпряни відповіли гострою комбінацією, яку завершував ударом Митченко буквально з лінії воротарського майданчика, однак захисник встиг завадити форварду спортклубівців, після чого м’яч відскочив до Крилова, проте і після його пострілу вдалося витиснути тільки кутовий.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

У перерві тренери команд практично повністю замінили склади (у дніпрян залишились тільки Горілий і Ховайко), при цьому у гостей майже половина гравців була на оглядинах. І одразу ж господарі провели дуже красиву атаку: Ньярко перевів м’яч з правого флангу на лівий, а там Ховайко завдав удар з кута штрафного майданчику — надійно зіграв воротар. Невдовзі вже Шинкаренко бив метрів з 22-х — м’яч пройшов поруч із стійкою. А от буквально перша гостра атака запоріжців закінчилася результативно: Щебетун вдало спіймав на голову навіс з флангу і на протиході переграв Макаровського. Та пропущений м’яч ніяк не вплинув на дії дніпрян, які продовжили грати активно. Особливо запам’ятався удар Ньярко зі штрафного під дуже гострим кутом, але м’яч влучив у ближню стійку. Було ще перехоплення Богомаза, коли Назарій залишився на самоті перед захисником і віддав передачу Домарацькому, але той так і не зумів завдати завершальний удар.  У запоріжців за великим рахунком був тільки один хороший момент, коли на 83-й хвилині  Макаровський зреагував на удар суперника з лінії штрафного майданчику. Одразу ж господарі отримали право на небезпечний штрафний, проте Шинкаренко влучив у стінку. Коли до завершення гри залишалося вже менше п’яти хвилин Щебетун підставився у штрафному майданчику дніпрян і заробив другий пенальті у грі для своєї команди — він же його і реалізував. А перед самим фінальним свистком гості забили і вчетверте.

Кубок Єдності

Група А

Дніпро-1 U-21 — Металург (Запоріжжя) — 1:4

Голи: Сидоренко (25) — Сарапій (7, пенальті), Щебетун (51, 87, пенальті), новачок (90).

Дніпро-1 U-21 (1 тайм): Бабічин Заєць, Зайков, Горілий, Сидоренко, Соловйов, Тяпкін, Литвиненко, Ховайко, Крилов, Митченко .

2 тайм: Макаровський Волинець, Горілий, Жінчин, Віговський, Шинкаренко, Руженцев, Домарацький, Ховайко (Тяпкін, 81), Ньярко, Богомаз.

Металург З (1 тайм): Петриченко Сухар, Сарапій, Мягков, Трояновський, Шалфеев, Крапивний, Олійник, Разуваєв, Могильний, Черній.

2 тайм: новачок Сухина, Кулінич, новачок, Шевчук, Новачок, новачок, новачок, Загоруйко, Сачко, Щебетун.

Знову на турнір Дві команди Колоса зіграють на Меморіалі Олександра Щанова

Кто станет чемпионом Украины U-21 по итогам сезона-2019/2020?

  • Динамо (44%, 623 голосов)
  • Шахтер (32%, 452 голосов)
  • Карпаты (5%, 66 голосов)
  • Александрия (4%, 56 голосов)
  • Днепр-1 (4%, 54 голосов)
  • Ворскла (3%, 45 голосов)
  • Колос (3%, 40 голосов)
  • Десна (2%, 29 голосов)
  • Заря (2%, 29 голосов)
  • Львов (1%, 16 голосов)
  • Мариуполь (1%, 14 голосов)

Всего проголосовало: 1 424

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.