Вантух: ставлю перед собою завдання закріпитися у старті Олександрії

21-річний захисник Олександрії Роман Вантух розповів про причини свого переходу до команди, а також наголосив, що його основна ціль — грати у київському Динамо. Нагадаємо, що Роман є вихованцем київського клубу, а в Олександрії він виступатиме на правах оренди

«Я навіть не думав про те, що опинюся в Олександрії. На мене дуже велике враження справили виступи команди в Лізі Європи. Думаю, не тільки на мене, адже підопічні Шарана дуже добре виступали. Досить несподівано і спонтанно опинився в Олександрії, хоча були пропозиції від інших клубів», зізнався Роман Вантух в інтерв’ю програмі Футбольний формат.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

«Найближча для мене мета — закріпитися в  стартовому складі Олександрії. Повірте, тут конкуренція дуже висока, буде дуже складно. Для мене так точно краще, адже повинен зростати з такою конкуренцією. Перше завдання — Олександрія, до кінця сезону, а там будемо дивитися.

Звичайно, Динамо — першочергова мета зараз, напевно, тому що це топ-клуб, провів там багато років. Хотів би повернутися до Києва, звичайно», — підсумував захисник молодіжної збірної України.

Перервали серію Олександрія вперше програла на турецькому зборі

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.