Переможців ювілейного Меморіалу Макарова вітали тренери збірних України

Вчора, фінальним матчем у динамівському манежі, що у Конча-Заспі, завершився ювілейний XXV турнір пам’яті легендарного воротаря Динамо Олега Макарова. Тріумфаторами стали футболісти Джуніорса

Ми вже повідомляли, що за підсумками групового етапу до плей-офф вийшов Колос U-19 — єдина команда з трьох, що безпосередньо входили до сфери інтересів проекту Золотий Талант. Хоча чимало молодих футболістів було й у складі Діназу, та й Атлет здебільшого укомплектований юними гравцями.

На жаль для двох із означених колективів турнір завершився ще на стадії чвертьфіналу.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Меморіал Олега Макарова-2020

Чвертьфінал

1 лютого

Діназ (Вишгород) — Рубікон-Вишневе (Київ) — 2:0

Голи: Авдалян (63), Помазан (74).

Кудрівка (Ірпінь) — ЛНЗ-Лебедин (Лебедин) — 3:1

Голи: Шарило (26, пенальті, 55), Валько (71) — Мачуленко (18).

Джуніорс (Шпитьки) — Колос U-19 (Ковалівка) — 3:0

Голи: Рожок (59), Апанчук (69, 88).

Колос U-19 (1-й тайм): Кувшинкін — Литвинов, Дем’яненко, Марчук, Мельник, Салабай, Сахно, Тілінський, Марченко, Смажелюк, Федорчук.

Колос U-19 (2-й тайм): Кувшинкін — Нагорний, Москаленко, Подоль, Нізкій, Соловйов, Шелест, Дероган, Коваль, Пастернак, Столяров.

Юніори Колоса проти майбутнього переможця турніру. Фото koloskovalivka.com.

Незважаючи на фінальний розгромний рахунок, він не повинен вводити в оману, запевняє пресслужба ковалівського клубу. Хлопці Владислава Савчука виглядали доволі пристойно, особливо у першому таймі. Хоч і протистояли досвідченому Джуніорс — як з’ясується згодом — переможцю змагань.

Колос навіть міг відкрити рахунок на 11-й хвилині після розіграшу кутового, але Олександр Марчук у боротьбі з захисником пробив вище воріт. Так, до перерви нічийний рахунок 0:0 зберігся, а ось після відпочинку наставник ковалівців зробив багато замін, щоб перевірити у дії інших своїх гравців.

І одразу у Колоса виник хороший момент після прориву у штрафний майданчик Івана Дерогана, проте захисник Джуніорс зумів в останню мить вибити м’яч на кутовий.

А ось віце-чемпіони Київщини свої шанси використовували на всі сто. На 59-й хвилині вони заробили штрафний метрах в двадцяти від воріт Андрія Кувшинкіна, і Сергій Рожок здорово реалізував свій шанс, перекинувши м’яч через стінку.

Ковалівці пробували й так, та все одно програли. Фото koloskovalivka.com.

Молодь кинулася відіграватися, але втрата у середині поля обернулася контратакою, а Апанчук пробив як у більярдну лузу — 0:2. Гра була зроблена, хлопці Савчука ще по інерції атакували, одначе ще одна контратака правим флангом на останній хвилині завершилася навісом, після якого Апанчук головою встановив остаточний рахунок.

Незважаючи на поразку, Владислав Савчук залишився задоволеним виступом на Меморіалі Макарова (підсумкове інтерв`ю керманича Колоса U-19 очікуйте найближчим часом).

Олімпія (Савинці) — Атлет (Київ) — 3:1

Голи: Кунєв (10, 39, пенальті), Субочев (79) — Тищенко (55). Вилучення: Яценко (Атлет, 81).

Півфінал

3 лютого

Діназ (Вишгород) — Джуніорс (Шпитьки) — 2:2 (по пенальті — 2:4)

Голи: Гида (4), Гарбар (35) — Апанчук (10), Долженко (76, у свої ворота).

Далі Джуніорс вибили чи не найголовнішого фаворита — єдиний на турнірі професіональний клуб, чия команда виступає у Другій лізі чемпіонату України. При цьому, відкрив рахунок саме диназівець — Максим Гида — 20-річний нападник, відомий за виступами у складі Колоса в чемпіонаті U-21. Та невтомний Апанчук і 21-річний Сергій Долженко звели матч до нічиєї, а серію 11-метрових Шпитьки пробили точніше.

Кудрівка (Ірпінь) — Олімпія (Савинці) — 1:4

Голи: Шарило (4) — Кубенко (31, у свої ворота), Субочев (49), Стрельцов (54, пенальті), Кунєв (82).

Фінал

5 лютого

Джуніорс (Шпитьки) — Олімпія (Савинці) — 1:0

Гол: Апанчук (7).

У фіналі нестримний Апанчук забив свій десятий гол на турнірі, й став найкращим бомбардиром змагань. Причому невдовзі після того взяття воріт, Джуніорс залишився у меншості через вилучення, та вистояв і підняв над голово кубок.

Джуніорси з трофеєм. Фото пресслужби КОФФ.

До речі, серед почесних гостей на кшталт керівництва КОФФ, легендарного Володимира Мунтяна, віце-президента УАФ Олега Протасова, на церемонії нагородження були присутні й близькі Золотому Таланту люди — тренери юнацьких збірних України Сергій Нагорняк та Володимир Єзерський.

Даешь молодежь! Дублеры Зари в Кубке Единства обыграли перволиговый Металлург

Кто станет чемпионом Украины U-19 по итогам сезона-2019/2020?

  • Динамо (38%, 505 голосов)
  • Шахтер (29%, 384 голосов)
  • Карпаты (5%, 64 голосов)
  • Волынь (4%, 59 голосов)
  • Днепр-1 (4%, 54 голосов)
  • Ворскла (4%, 52 голосов)
  • Колос (3%, 36 голосов)
  • Десна (3%, 35 голосов)
  • Львов (3%, 34 голосов)
  • Александрия (2%, 33 голосов)
  • Заря (2%, 28 голосов)
  • Металлург (2%, 25 голосов)
  • Мариуполь (2%, 20 голосов)

Всего проголосовало: 1 329

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.