Зимовий Кубок ДЮФЛУ U-16: гостьові звитяги Карпат і УФК, дюжина голів Динамо і Шахтар без пропущених

Без сенсацій, зате з кількома розгромними рахунками завершилися перші матчі 1/8 фіналу Зимового Кубку ДЮФЛУ серед команд U-16. Також відзначаємо успішність деяких гостей: Поділля вибило нічию в Мукачево, а двоє взагалі перемогли на чужих полях

Найбільш розгромний рахунок у перших матчах другого етапу Зимового Кубку ДЮФЛУ U-16 (футболісти 2004 року народження) було зафіксовано у матчі за участю Динамо й Любомира. На жаль для ставищанців, вони не змогли на рівних протидіяти динамівцям (тренери — Юрій Дмитрулін та Віктор Мороз), і ще у перші 20 хвилин пропустили чотири рази, а до перерви — ще стільки ж. Відзначаємо хет-трик Подоляка.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

— Зрозуміло, що зустрічалися різні за класом команди, — зазначив у коментарі динамівській пресслужбі старший тренер Юрій Дмитрулін. — Радує, що наші хлопці знають і розуміють, за рахунок чого потрібно обігравати такі команди, а також — що вони виконують те, про що ми домовлялися. Після перерви вони не зупинилися і продовжували грати в тому ж ключі. Тому й удалося досягти такого результату.

Динамо переважало Любомир на кожному клапті поля. Фото fcdynamo.kiev.ua.

Також звертаємо увагу на перемоги обох команд Шахтаря: на двох вони не пропустили жодного м’яча! У складі команди гірників U-16 свій снайперський хист підтвердив хет-триком збірник Олег Пушкарьов.

Впертим і бойовим (а як інакше?) вийшло й протистояння двох команд Карпат: Академія (тренер Віталій Лобасюк) приймала учнів ДЮФШ (тренер Віталій Пономарьов) на полі зі штучним покриттям Училища фізичної культури. Як повідомляє сайт ДЮФШ Карпати, долю матчу вирішила виконавська майстерність центрального півзахисника гостей Олега Федора, який наприкінці першого тайму заробив і сам реалізував штрафний удар метрах у 20-ти від воріт майже по центру, спрямувавши круглого у правий від воротаря верхній кут. Гол-красень!

Гаряче карпатське дербі. Фото school-karpaty.com.ua.

Ситуація повторилася і в другому таймі, коли господарі знову завалили на газон Олега Федора, однак цього разу штрафний взявся виконувати Назарій Русяк і після його удару м’яч влучив у стінку.

З боєм програв удома й Авангард. Він першим забив (з-за меж штрафного майданчика прицільно пробив Владислав Заварза), його воротар Кирило Абрамов вже за рахунку 1:1 відбив пенальті, однак наприкінці зустрічі гравці УФК забили вдруге. Між іншим, саме ця команда дніпровців очолює таблицю групи 2 у чемпіонаті ДЮФЛУ U-16: позаду Шахтар й Динамо.

Не зміг втримати прийнятний рахунок і МФА. Йому протистояли старші суперники (згідно регламенту командам першої ліги дозволяється виставляти гравців 2003 р. н.), вони й відкрили рахунок: на 31-й хвилині один із найактивніших у складі Поділля Сергій Кватерний потужним ударом з 25-ти метрів вразив ворота господарів.

МФА б’ється з подолянами. Фото mfa-munkach.com.ua.

У другій половині матчу мукачівці змусили хмельничан помилитися у власному карному майданчику. А пенальті бездоганно виконав Юрій Клімковський, передає пресслужба МФА. Через 5 хвилин вже Павло Беланов зумів лівим краєм обійти свого опікуна й потужно пробив в ближній кут — воротар гостей не зумів парирувати потужний удар. Та все ж подоляни доволі швидко оговталися і вже за три хвилини скористалися позиційною помилкою оборонців МФА й відновили рівновагу — відзначився Максим Вознюк.

1/8 фіналу. Перші матчі

8 лютого

Динамо (Київ) — Любомир (Ставище, Київська обл.) — 12:0 (відео)

Голи: Царенко (3, 39), Пастух (9, 33), Єременко (18), Ганжола (19), Слесар (30), Александров (35), Подоляк (49, 52, 70), Давлатов (61).

Динамо U-16: Ісаченко — Бенедюк, Канаєв, Волковицький (Чубатий, 41), Єременко, Мельниченко (Анікеєв, 55), Ганжола (Подоляк, 41), Царенко (Білоусов, 60), Слесар (Давлатов, 41), Пастух (Уваров, 55), Александров.

Фото fcdynamo.kiev.ua.

Шахтар U-15 (Донецьк) — Юність (Чернігів) — 3:0

УФК-Карпати (Львів) — Карпати (Львів) — 0:1

Гол: Олег Федор (35).

МФА (Мукачево, Закарпатська обл.) — Поділля (Хмельницький) — 2:2

Голи: Юрій Клімковський (пенальті), Павло Беланов — Сергій Кватерний, Максим Вознюк.

Металіст 1925 (Харків) — ДЮСШ-1-Кривбас-84 (Кривий Ріг) — 1:0

Гол: Шапкін (49).

Металіст 1925: Чесов — Мартиненко, Хотяшов, Сахно, Кравчук, Дуднік, Григор’єв, Рустамов, Мельник, Смірнов, Шапкін.

Авангард (Краматорськ, Донецька обл.) — УФК (Дніпро) — 1:2

Шахтар (Донецьк) — Барса (Суми) — 5:0

Голи: Іван Лосенко (34), Олег Пушкарьов (48, 57, 59), Іван Лазарець (70).

9 лютого

ДЮСШ Металург (Запоріжжя) — Миколаїв — 4:1

Матчі-відповіді відбудуться 15 лютого.

Готуйсь! Визначився склад учасників Зимового Кубку ДЮФЛУ серед команд U-19

Кто станет чемпионом Украины U-19 по итогам сезона-2019/2020?

  • Динамо (38%, 505 голосов)
  • Шахтер (29%, 384 голосов)
  • Карпаты (5%, 64 голосов)
  • Волынь (4%, 59 голосов)
  • Днепр-1 (4%, 54 голосов)
  • Ворскла (4%, 52 голосов)
  • Колос (3%, 36 голосов)
  • Десна (3%, 35 голосов)
  • Львов (3%, 34 голосов)
  • Александрия (2%, 33 голосов)
  • Заря (2%, 28 голосов)
  • Металлург (2%, 25 голосов)
  • Мариуполь (2%, 20 голосов)

Всего проголосовало: 1 329

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.