Перед від’іздом до Туреччини Львів програв домашній спаринг

Футболісти та тренерський штаб ПФК Львів вилетіли на навчально-тренувальний збір до Туреччини. Головний тренер команди Єгіше Мелікян взяв із собою 20 футболістів, які і готуватимуться до другої частини чемпіонату

Перед дальньою дорогою команда провела на своєму полі товариський матч з першоліговим Минаєм. У цьому матчі за ПФК Львів дебютував новачок команди Герман Пеньков. Він перед грою підписав контракт з клубом та став повноцінним гравцем команди, повідомляє Інформаційна служба клубу.

Загалом господарі з перших хвилин заволоділи ініціативою у матчі. Леви раз по раз атакували ворота суперника, але забити вдалося лише один раз. Всередині першого тайму Богунов із партнером розіграв штрафний удар, завдавши потужного удару повз стінку з гравців суперника.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Гості ж на це відповіли ударом в штангу після удару з кутового. А на 40-й хвилині вже після удару Люльки м’яч влучив у перекладину воріт Миная.

Львів на вистояв. Фото pfclviv.com.

На другий тайм головний тренер Львова Єгіше Мелікян випустив нових гравців. Гра вирівнялася, і моменти стали виникати біля воріт синьо-золотих левів. Один з таких і закінчився точним ударом Олега Маїка, коли м’яч від штанги таки перетнув лінію воріт, які захищав Богдан Сарнавський. А перемогу гості вирвали вже перед фінальним свистком, коли відзначився Владислав Микуляк.

«Головне, що матч в нас закінчився без травм. Сподіваюся, нам вдасться уникнути травм і на зборах в Туреччині, щоб всі футболісти могли в повній мірі підготуватися до другої частини чемпіонату», — висловив побажання Єгіше Мелікян. І додав: «На збір у Туреччині з нами летять нові футболісти. Туди на перегляд також прибудуть гравці. Думаю, що до чемпіонату всі питання з новачками будуть вирішені. Я хочу створити боєздатний колектив. І щоб кожен боровся, старався».

З командою полетіли й молоді виконавці, що входять до сфери інтересів проекту Золотий Талант: нападники 21-річний Пернамбуко і 20-річний Назарій Нич.

Назарій Нич. Фото pfclviv.com.

Склад Львова на турецький збір:

Герман Пеньков, Богдан Сарнавский, Микита Татарков, Ігор Гончар, Сергій Люлька, Сергій Борзенко, Антон Братков, Владислав Приймак, Жонатан, Сабіно, Баяно, Шина, Алваро, Ренан, Пернамбуко, Ярослав Богунов, Назарій Нич. Також на збір полетіли три гравці, які перебувають на перегляді.

Команда в Туреччині пробуде три тижні.

«На нас чекає чимало роботи. Нам треба буде працювати як над фізичним станом гравців, так і їх тактичною підготовкою. Також ми проведемо п’ять матчів», — зазначив Єгіше Мелікян.

Єгіше Мелікян. Фото pfclviv.com.

Загалом вже відомі чотири спаринг-партнери, з якими синьо-золоті леви зіграють на зборах у Туреччині.

3 лютого. Воєводина (Новий Сад, Сербія);

5 лютого. Графичар (Белград, Сербія);

7 лютого. Валмієрі Гласс (Латвія);

9 лютого. Мура (Мурска-Собота, Словенія);

11 лютого. Суперник визначається.

Нагадаємо перший матч чемпіонату УПЛ у 2020 році ПФК Львів зіграє на виїзді проти Олімпіка 22 лютого. Після першої частини турніру Львів посідає 10-е місце, маючи 15 очок.

Молодь б’є! Олександрія з дублем Устименка виграла спаринг у Туреччині (відео)

Золотой Талант Украины-2019. Финал! Назовите тройку лучших игроков 2019 года в категории U-21 (1998-1999 годы рождения)

  • Виталий Миколенко (Динамо) (28%, 242 голосов)
  • Богдан Леднев (Заря) (19%, 161 голосов)
  • Денис Попов (Динамо) (17%, 149 голосов)
  • Андрей Лунин (Леганес/Вальядолид) (11%, 98 голосов)
  • Назарий Русин (Динамо/Заря) (7%, 60 голосов)
  • Валерий Бондарь (Шахтер) (6%, 55 голосов)
  • Сергей Булеца (Динамо/Днепр-1) (4%, 33 голосов)
  • Николай Шапаренко (Динамо) (3%, 30 голосов)
  • Владислав Вакула (Мариуполь) (3%, 29 голосов)
  • Евгений Чеберко (Заря) (1%, 10 голосов)

Всего проголосовало: 392

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.