Карпати привезли на збір до Туреччини півтора десятки молодих футболістів

Ростислав Лях, Карпати, 2020

Вчора, 25-го січня делегація львівських Карпат таки вирушила до Туреччини на навчально-тренувальні збори, які триватимуть до 15-го лютого. Хоча, як відомо, клуб переживає не найкращі часи, масово відпускає досвідчених футболістів і безуспішно «воює» за землю біля стадіону Україна

У команди буде два місця дислокації: спочатку вона мешкатиме у Сіде, а згодом перебереться до Белеку. Головний тренер зелено-білих Роман Санжар узяв із собою 19 гравців, серед яких чимало хлопців з молодіжної та юніорської команди.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Зокрема, до сфери інтересів проекту Золотий Талант входять: воротар Валентин Горох (19 років), захисники Володимир Якімець і Владислав Дубінчак (обом — 21 рік), Олег Веремієнко (20), Роман Слива (19), хавбеки Артем Козак, Роман Толочко (обом — по 21), Ростислав Лях, Остап Притула (обом — по 19), Юрій Тлумак (18), нападники Жоао Діого Дженнінгс (21), Кірил Кіриленка, Гішам Лейоус (обом — по 19).

Поки що без контракту працює з Карпатами 20-річний хавбек Олексій Хахльов, чемпіон світу-2019 у складі збірної України U-20.

Олег Веремієнко: на Туречину! Фото fckarpaty.com.

Воротарі: Олег Кудрик, Валентин Горох;

захисники: Володимир Якімець, Олег Веремієнко, Тім Халл, Марвін Мартінс, Владислав Дубінчак, Роман Слива;

півзахисники: Дмитро Кльоц, Артем Козак, Роман Толочко, Юрій Тлумак, Остап Притула, Єгор Назарина, Ростислав Лях;

нападники: Кірил Кіриленка, Гішам Лейоус, Жоао Діого Дженнінгс, Александру Бойчук.

Також з командою на збори вирушили захисник Андро Гіоргадзе, відомий за виступами у складі полтавської Ворскли, півзахисник Геннадій Пасіч (останній клуб — Олімпік) та форвард Гегам Кадимян (вірменський Алашкерт).

Спочатку карпатівці здійснили переліт зі Львова до Стамбула, а згодом і до Антальї. До готелю у Сіде леви прибули о 20:00 за місцевим часом.

Тренування вдома (Притула і Кудрик)… Фото fckarpaty.com.

А сьогодні вже провели своє перше заняття на навчально-тренувальних зборах. Ранковому заняттю передувало медобстеження та сніданок усією командою. Перед тренуванням гравці зібрались у холі готелю та з нетерпінням очікували тренерський штаб, щоб вирушити до футбольного поля, повідомляє Інформаційний центр Карпат. Погода як для такої пори року на узбережжі Середземного моря виявилась привітною — яскраве сонце та 15 градусів тепла.

Діставшись до місця призначення, що, до слова, знаходиться на території готелю, карпатівці утворили коло та уважно слухали головного тренера Романа Санжара, який окреслив план на тренувальний день. Надалі футболісти відпрацьовували передачі, а згодом розділились на дві групи та зіграли у квадрат. Ближче до завершення заняття гравці відшліфовували командну взаємодію в обороні.

…і в сонячній Туреччині (Лях і Притула). Фото fckarpaty.com.

Тренувальний процес завершився біговою роботою, після чого група гравців залишилась на полі, аби додатково попрацювати над своїми слабкими сторонами та вдосконалити рівень у певних аспектах. Ввечері карпатівців очікуватиме ще одне тренування.

Нагадаємо, що у Туреччині Карпати проведуть шість спарингів. Перший заплановано на 29-е січня, суперником левів буде чинний чемпіон Словаччини — братиславський Слован. Через три дні львів’ян чекатиме спаринг проти іншої словацької команди — Середь. На 5-е лютого запланована зустріч проти боснійського колективу Тузла Сіті. 8-го лютого карпатівці зіграють із узбецьким Металургом із Бекабаду, а 11-го числа гратимуть проти Кьоге, який представляє другий дивізіон Данії. У заключному поєдинку на турецькій землі підопічні Романа Санжара поміряються силами із чемпіоном Білорусі — брестським Динамо, гра відбудеться 14-го лютого.

В добру путь Перед від’іздом до Туреччини Львів програв домашній спаринг

Золотой Талант Украины-2019. Финал! Назовите тройку лучших игроков 2019 года в категории U-21 (1998-1999 годы рождения)

  • Виталий Миколенко (Динамо) (28%, 242 голосов)
  • Богдан Леднев (Заря) (19%, 161 голосов)
  • Денис Попов (Динамо) (17%, 149 голосов)
  • Андрей Лунин (Леганес/Вальядолид) (11%, 98 голосов)
  • Назарий Русин (Динамо/Заря) (7%, 60 голосов)
  • Валерий Бондарь (Шахтер) (6%, 55 голосов)
  • Сергей Булеца (Динамо/Днепр-1) (4%, 33 голосов)
  • Николай Шапаренко (Динамо) (3%, 30 голосов)
  • Владислав Вакула (Мариуполь) (3%, 29 голосов)
  • Евгений Чеберко (Заря) (1%, 10 голосов)

Всего проголосовало: 392

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.