Тренер чемпіона світу обіцяє виховати ще не одного футбольного таланта

Владимир Букатов, Ворскла

На нещодавньому Вечорі чемпіонів, де мільйоном доларів нарешті вшанували чемпіонів світу зі збірної України U-20, сталася й епохальна та солідна подія. Чи не вперше було офіційно відзначено й нагороджено (зокрема, й матеріально) й перших тренерів футболістів, котрі стали найсильнішими на планеті

За ініціативою Української Асоціації Футболу під час нагородження національної збірної України U-20 також були відзначені й перші тренери хлопців. Вони були запрошені на Вечір чемпіонів та отримали грошову винагороду за внесок у формування та становлення майбутніх чемпіонів.

От души Тренер чемпионов мира о бойкоте Динамо, миллионе Павелко и Бентли для Сикана

https://www.facebook.com/uafukraine/videos/447532659500834/?t=115

З-поміж інших почесне звання заслуженого тренера України отримав і Володимир Миколайович Букатов — тренер дитячо-юнацької футбольної школи ФК Ворскла.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Сам лауреат прокоментував своє неабияке досягнення напрочуд скромно: «Я не хотів би сказати зараз, що це вершина моєї кар’єри. Звісно повторити подібне буде вкрай складно, але я буду докладати максимальних зусиль, щоб і надалі виховувати молодь. Сили для цього в мене ще є. Відтепер я відчуваю ще більшу відповідальність за свою роботу, за результат і буду працювати із величезним натхненням та бажанням».

Пора прощаться Самая успешная юношеская сборная Украины в 2019 году прекратила свое существование

Володимир Букатов тренує воротарів футбольної школи Ворскли, зокрема його вихованцем є і Дмитро Різник, чемпіон світу U-20. Роздивився свого часу фахівець і талант Віктора Корнієнка, ще одного чемпіона світу, відзначає прес-служба Ворскли.

Відверте, без пишномовних фраз інтерв’ю, яке Володимир Миколайович завершив побажаннями головній команді Ворскли бути успішною в 2020 році, вселило надію, що незабаром ми обов’язково почуємо не про одного чемпіона Європи та світу, які з гордістю будуть розповідати, що свої найперші, важливі кроки у футболі зробили саме в Духовній столиці України…

— Володимир Миколайович дуже хороший тренер, — так відгукнувся про наставника Дмитро Різник. — Як особистість він взагалі один із найкращих, таку людину ще пошукати потрібно! Він завжди підтримує своїх вихованців, навіть коли вони вже завершують грати у дитячому футболі. Він завжди цікавиться як у них справи, а при нагоді знайде кілька слів, щоб щось підказати та підтримати.

Відверто «Після тренувань Лунін завжди залишається допрацьовувати. Хоча його не змушують ні тренери, ні партнери»

Кто станет чемпионом Украины U-21 по итогам сезона-2019/2020?

  • Динамо (44%, 623 голосов)
  • Шахтер (32%, 452 голосов)
  • Карпаты (5%, 66 голосов)
  • Александрия (4%, 56 голосов)
  • Днепр-1 (4%, 54 голосов)
  • Ворскла (3%, 45 голосов)
  • Колос (3%, 40 голосов)
  • Десна (2%, 29 голосов)
  • Заря (2%, 29 голосов)
  • Львов (1%, 16 голосов)
  • Мариуполь (1%, 14 голосов)

Всего проголосовало: 1 424

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.