У молодіжній збірній аж чотири заміни: Ротань не дочекався двох чемпіонів світу

збірна України U-21, Руслан Ротань

Молодіжна збірна України вже повним складом включилася у роботу: доїхали хлопці з Динамо, Зорі, Шахтаря й Олімпіка, які ще у неділю були, точніше, не були задіяні у 6-му турі чемпіонату УПЛ

За словами головного тренера збірної України U-21 Руслана Ротаня, працювати більшість кандидатів почала ще саме 1 вересня. І зайвий день роботи дуже потішив наставника. Наступного дня під’їхали хлопці з вищезгаданих клубів, але не всіх тренер дочекався.

Зокрема, з різних причин не дісталися табору збірної Роман Вантух і Андрій Кожухар, тож і без того мінімальне представництво Олімпіка й Чорноморця зведено до нуля. Прикро травмувався захисник Денис Попов, якого останнім часом сватали в оренду до бельгійського Сент-Трюйдена. Трансфер (якщо й намічався) було зірвано, тепер чемпіон світу не допоможе й молодіжній збірній: він відновиться лише за місяць (на тренуванні пошкодив передню поверхню стегна). Четвертою втратою Ротаня став форвард Супряга. Ще один чемпіон світу у середині серпня також травмував стегно й пропустив два тижні. Начебто мав відновитися, та, вочевидь, не встиг.

Тож на заміну вийшли хлопці з резервного списку Ротаня: воротар Руслан Нещерет, що останнім часом значився третім кіпером Динамо, двоє захисників (й обидва Владислави) з досвідом виступів у Прем’єр-лізі — Дубінчак з Карпат та Бабогло з Олександрії. Четвертим довикликали одноклубника Дубінчака Козака (обоє належать Динамо, та грають в оренді за Карпати).

Владислав Бабогло, Александрия, 2019

Владислав Бабогло. Фото fco.com.ua.

Тож тепер склад команди виглядає так:

Воротарі: Владислав Кучерук, Руслан Нещерет (обидва — Динамо Київ), Олег Білик (Олександрія).

Захисники: Юхим Конопля (Десна Чернігів), Євген Чеберко (Зоря Луганськ), Олексій Биков, Віктор Корнієнко (обидва — Маріуполь), Богдан Мілованов (Спортинг-В, Іспанія), Валерій Бондар (Шахтар Донецьк), Владислав Бабогло (Олександрія), Владислав Дубінчак (Карпати Львів).

Півзахисники: Микола Шапаренко, Георгій Цітаішвілі (обидва — Динамо), Сергій Булеца (Дніпро-1), Максим Луньов, Богдан Лєднєв (обидва — Зоря), Євгеній Смирний (Колос Ковалівка), Максим Чех, Дмитро Топалов (обидва — Маріуполь), Ахмед Алібеков (Слован, Чехія), Михайло Мудрик (Шахтар), Артем Козак (Карпати).

Нападники: Назарій Русин (Зоря), Владислав Вакула (Маріуполь), Данило Сікан (Шахтар).

Учора на вечірньому тренуванні молодіжної збірної України основну частину часу було присвячено тактичній роботі, повідомляє прес-служба УАФ. Також пройшло теоретичне заняття, під час якого тренерський штаб на чолі з Русланом Ротанем кому нагадав, а кого ознайомив з вимогами, що висуваються в молодіжній збірній країни.

Ахмед Алибеков, Слован, 2019

Ахмед Алібеков. Фото FC Slovan Liberec.

На сьогодні в синьо-жовтих було заплановано два заняття: на ранковому шліфували стандартні положення, а ввечері мала відбутися двостороння гра.

Нагадаємо, що цей збір приурочено до відбірних матчів Євро-2021 (U-21) проти команд Фінляндії (6 вересня) та Мальти (10 вересня).

Поставщики Кризис Динамо и лидерство Мариуполя: в каких клубах УПЛ играли кандидаты в молодежную сборную Украины

Золотой талант-2019. Назовите тройку лучших игроков августа в категории U-21 (1998-1999 г.р.)

  • Назарий Русин (Заря) (22%, 83 голосов)
  • Виталий Миколенко (Динамо) (22%, 81 голосов)
  • Богдан Леднев (Заря) (20%, 75 голосов)
  • Сергей Булеца (Днепр-1) (17%, 63 голосов)
  • Владислав Вакула (Мариуполь) (11%, 42 голосов)
  • Ахмед Алибеков (Слован, Чехия) (2%, 9 голосов)
  • Евгений Чеберко (Заря) (2%, 9 голосов)
  • Евгений Смирный (Колос) (1%, 5 голосов)
  • Дмитрий Топалов (Мариуполь) (1%, 4 голосов)
  • Николай Мусолитин (Черноморец, D2) (1%, 4 голосов)

Всего проголосовало: 195

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.