Тренер юніорів Дніпра-1: з Динамо й Шахтарем буде важче, зате цікавіше

Виктор Бицюра, Днепр-1 U-19, лето 2019

На відміну від Колоса, тренер команди Дніпра-1 (U-19) Віктор Біцюра після минулого сезону на підвищення не пішов і у чемпіонаті U-21 не гратиме. Там команду дніпрян тренуватиме Олександр Поклонський

Юнацька команда Дніпра-1, навіть піднявшись із першої ліги в еліту, виступатиме у чемпіонаті U-19 під орудою Віктора Біцюри. З яким, нагадаємо, цього літа в Умані виграла першолігові змагання.

Та якщо тренер залишився старий, то ось склад значно оновився. Про деякі спаринги колективу проект Золотий Талант вже повідомляв, тому зупинимося на останньому.

У ньому дніпряни зустрічалися з однолітками із Зорі U-19, перемогли, хоча своїми голами дещо засмутили тренера суперників Дмитра Кару-Мустафу.

Днепр-1 U-19, Заря U-19, август 2019

Той самий пенальті, що розгнівав Кару-Мустафу. Фото scdnipro1.com.ua

Дніпро-1 U-19 — Зоря U-19 — 3:1

Голи: Кірєєв (47, пенальті), Копил (50), Гаврилюк (74) — Асєєв (90).

Дніпро-1: Зновенко (Векліч, 73) — Матвєєв (Стельмащук, 59), Козленко (Жинчін, 66), Савченко (Кобильчук, 66), Кобильчук (Езеагбонарі, 46), Кірєєв, Ярмолюк (Лебідь, 46), Копил (Руженцев, 68), Виговський (Полонський, 46), Бутіч (Гаврилюк, 46), Гора (Кравченко, 62).

Головний тренер Віктор Біцюра так підсумував контрольний матч та міжсезоння в цілому у коментарі офіційному сайту СК Дніпро-1:

— Ми рухаємось вперед, і хлопці слухають, що ми їм кажемо, починають це виконувати. В нас багато новачків, і звичайно, що є моменти, які вдаються і які не дуже поки виходять. В цілому ж, якщо йти від гри до гри, сьогодні ми виглядали краще, ніж минулого разу.

— У наступному сезоні ви гратимете у найвищому дивізіоні, і з командами звідти провели деякі контрольні матчі. Відчули різницю у порівнянні з першою лігою, де грали раніше?

— У першій лізі дуже пристойно виглядали лише команди, що були у фінальній частині. Тут однозначно рівень вищий. Є гранди: Динамо, Шахтар, та ж Зоря, завжди також цікаві львівські команди. Тож, нам буде важче, але цікавіше. На цьому рівні хлопці будуть швидше прогресувати, бачити, до чого треба прагнути.

Виктор Бицюра, Днепр-1 U-19, лето 2019

Віктор Біцюра готує підопічних до елітних змагань. Фото scdnipro1.com.ua

— Чи все вдалося виконати, що запланували на міжсезоння? І у якому стані команда вийде на поле у Новомосковську?

— Гра покаже. Те, що запланували, ми виконали. У нас був місяць, і намагалися зробити все, що було можливо. Головний результат для нас — розуміння хлопцями того, що ми від них вимагаємо. Найголовніше завдання тренерського штабу — підготувати гравців до складу U-21 та через неї до першої команди. Вони мають відповідати вимогам, виконувати установку. А якщо до цього ще додасться результат на табло, щастя буде подвійним.

Крута мета Карпати U-19 важко працюють: стоїть завдання потрапити до юнацької Ліги чемпіонів

Кто станет чемпионом Украины U-19 по итогам сезона-2019/2020?

  • Динамо (38%, 505 голосов)
  • Шахтер (29%, 384 голосов)
  • Карпаты (5%, 64 голосов)
  • Волынь (4%, 59 голосов)
  • Днепр-1 (4%, 54 голосов)
  • Ворскла (4%, 52 голосов)
  • Колос (3%, 36 голосов)
  • Десна (3%, 35 голосов)
  • Львов (3%, 34 голосов)
  • Александрия (2%, 33 голосов)
  • Заря (2%, 28 голосов)
  • Металлург (2%, 25 голосов)
  • Мариуполь (2%, 20 голосов)

Всего проголосовало: 1 329

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.