Карпати U-19 важко працюють: стоїть завдання потрапити до юнацької Ліги чемпіонів

Тимофей Калинчук, Карпаты U-19, лето 2019

Продовжуємо знайомити з підготовкою команд-учасниць до старту чемпіонату України серед команд U-19. Він уже близько — 9 серпня відбудеться 1-й тур. Турнір також буде обрізаним

Слідом за детальною розповіддю про літнє міжсезоння Зорі U-19 проект Золотий Талант розказує про роботу на зборах юніорської команди Карпат. Вона, нагадаємо, у минулому чемпіонаті виборола срібні нагороди.

Зелено-білі зібралися на заміській базі у Брюховичах 11 липня: розпочали підготовку до сезону й почали знайомитися із новачками. Пройшовши поглиблений медогляд, отримали перше фізичне навантаження: пробіжка у брюховицькому лісі.

До тренувального процесу було залучено нових гравців: Сущака, Раделицького, Стегніцького, Сасса, Тлумака, Даніловського, Борисенка, Карабіна, Бея, Леня, Слюсара, що у минулому сезоні виступали у чемпіонаті ДЮФЛУ.

Гроза авторитета Единственная команда, которая обыграла Динамо в сезоне-2018/2019: Карпаты U-19

— На базі саме завершився ремонт: завезли нові меблі, ліжка, матраци. Дуже дякую за підтримку клубу, тому що все зробили швидко та якісно, — розповів Інформаційному центру клубу старший тренер юніорської команди Карпат Роман Гнатів. — Хлопці приїхали та поселились, тому все добре. Ми одночасно проводимо підготовку до сезону та відбираємо потенційних новачків — випускників з клубної школи та Академії, а також гравців з інших міст.

У першому ж спарингу літнього міжсезоння карпатці у гостях зустрілися із однойменною командою із міста Калуш, що на Івано-Франківщині. Вже на перших хвилинах господарі відкрили рахунок: після подачі зі штрафного, на добиванні першим опинився гравець Калуша. Повівши в рахунку, аматори продовжили пресинг і невдовзі м’яч знову опинився у воротах карпатівців.

Калуш — Карпати U-19 — 2:0

Карпати U-19 (1 тайм): Горох — Мудрик, Калинчук, Слічний, Данилюк, Романік, Козак, Гудзінський, Сущак, Раделицький, Лісовик.

Карпати U-19 (2 тайм): Горох — Мудрик, Калинчук, Слюсар, Даніловський, Сич, Тлумак, Гудзінський, Карабін, Бей, Лісовик.

Під час другого тайму на поле виходили: Сасс, Хлань, Лень, Мердєєв, Стень.

Карпаты U-21, Карпаты U-19, лето 2019

Фото fckarpaty.com

У суботу, 20-го липня, на заміській базі Карпат у Брюховичах в товариському матчі зійшлися дублери та юніори зелено-білих. Про цей двобій Золотий Талант вже писав, тож нагадаємо тільки склад Карпат U-19.

Карпати U-19: Борисенко — Даніловський, Слюсар, Калинчук, Мудрик, Сич, Тлумак, Гудзінський, Карабін, Сущак, Бей.

На другий тайм виходили: Стегніцький, Мудрик, Глушнюк, Слічний, Романік, Лень, Мердєєв, Хлань, Стень, Лісовик, Раделицький.

Тренер каже Тренер юніорів Карпат про перемогу над Динамо, снайпера Руніча та непорозуміння з Олегом Кузнецовим

Роман Гнатів так прокоментував побачне: «Мені сподобався спаринг тим, що нам протистояв дуже кваліфікований суперник. Організація та підбір гравців дубля сильна, тому нам було набагато важче грати на їхньому фоні, але в саме таких матчах наші молоді хлопці повинні вчитися, коли тебе накривають і потрібно швидше все робити.

З молодіжною командою «Карпат» ми грали минулого року у такий самий період, але тоді нам гра давалась легше. Звісно, дублери мали перевагу над нами, але ми виглядали краще. Сьогодні у нас дуже багато гравців 2002-го року народження, тому ми не ставили основний склад, а намагались оцінити сили потенційних новачків. Багато з них виглядали непогано, але видно, що до такого темпу гри вони ще не готові.

Роман Гнатив, Карпаты U-19, лето 2019

Роман Гнатів. Фото fckarpaty.com

Після завершення цього збору, плануємо виїхати на турнір до Румунії. Серед команд, які дали згоду на участь — Вест Бромвіч (Англія), Лудогорець (Болгарія), Стяуа (Румунія) та багато інших. У новому сезоні основне завдання — потрапити до юнацької Ліги чемпіонів».

Про румунські змагання галичан проект Золотий Талант розкаже в окремому матеріалі.

Ноу-хау Тренера Динамо радует нестандартный формат чемпионата

Кто станет чемпионом Украины U-19 по итогам сезона-2019/2020?

  • Динамо (38%, 505 голосов)
  • Шахтер (29%, 384 голосов)
  • Карпаты (5%, 64 голосов)
  • Волынь (4%, 59 голосов)
  • Днепр-1 (4%, 54 голосов)
  • Ворскла (4%, 52 голосов)
  • Колос (3%, 36 голосов)
  • Десна (3%, 35 голосов)
  • Львов (3%, 34 голосов)
  • Александрия (2%, 33 голосов)
  • Заря (2%, 28 голосов)
  • Металлург (2%, 25 голосов)
  • Мариуполь (2%, 20 голосов)

Всего проголосовало: 1 329

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.