Молодий футболіст Поділля не домовився щодо особистого контракту в Ізраїлі

Ян Морговський

Хмельницька команда Першої ліги — Поділля — поновила підготовку до весняної частини сезону, яка розпочнеться для неї 19 березня матчем із одним з головних претендентів на перехід до Прем’єр-ліги — Кривбасом

Як стало відомо контракти з подолянами підписали Олег Трубніков, який раніше виступав за ковалівський Колос U-19 та Руслан Буряк, який грав у першості Хмельницької області.

На перегляді знаходяться одразу вісім потенційних новачків, чи залишаться вони в Поділлі, визначиться після контрольних матчів із вінницькою Нивою та Прикарпаттям.

На 12 лютого заплановано виліт на закордонний збір — до Туреччини, де серед спаринг-партнерів будуть і дві українські команди — Львів та Чорноморець.

Нагадаємо, що у 21 турі Першої ліги Поділля 19 березня прийматиме Кривбас. Прочитати прогнози на спортивні події з коефіцієнтами від БК можна на порталі Рейтинг Букмекерів. Слід додати, що знайти вигідні пропозиції на спорт можна в БК Марафонбет. Користувачі високо оцінили цього букмекера в багатьох пунктах, наприклад, за надійність, коефіцієнти та зручність платежів. Прочитати детальний огляд БК Марафон та відгуки від беторів можна тут.

За наявною інформацією, Поділля залишили Євген Кучеренко, Богдан Шухман, Станіслав Мораренко, Артур Ващишин, Станіслав Коваль, Данило Волинець та Дмитро Жикол.

Ян Морговський

Фото footboom.com

За згодою сторін було розірвано контракт із лідером, — лівим захисником Яном Морговським, який спочатку виявив бажання продовжити кар’єру в Ізраїлі. Щоправда, домовитись за умовами особистого контракту із новою потенційною командою футболіст не зміг. Але все одно змінив дислокацію і вже встиг прокоментувати свій перехід до житомирського Полісся, перед яким також стоїть завдання опинитися в УПЛ.

Пульс До матчів 2022 року тренери збірних України готуються із новими контрактами з УАФ



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.