До матчів 2022 року тренери збірних України готуються із новими контрактами з УАФ

Руслан Ротань, Олександр Мелащенко

Українська Асоціація Футболу продовжила співпрацю з чотирма тренерами молодіжної та юнацьких збірних України різного віку, у трьох з яких у березні відбудуться матчі відбірних турнірів чемпіонатів Європи, а у четвертого — восени

Наступний матч кваліфікації чемпіонату Європи U-21 у молодіжної збірної України заплановано на 24 березня проти Вірменії. Юнацька збірна U-19 зустрінеться з Норвегією 23 березня в рамках відбірного турніру Євро-2022 (U-19), а юнацька збірна U-17 — з Косово 23 березня. На порталі Metaratings можна прочитати будь-який прогноз на спорт з вигідними коефіцієнтами від букмекерських контор.

Відомо, що нові угоди співпраці продовжили з тренером збірної України U-21 (Руслан Ротань), з командувачем юнацької збірної U-19 (Володимир Єзерський), з тренером футболістів 2004 року народження (Сергій Нагорняк) та з тренером футболістів 2005 року народження (Олег Кузнецов). За нашими даними, Єзерський також тренуватиме команду футболістів 2006 року народження.

Нагадаємо, Ротань очолює молодіжну збірну України з 2018 року. Його підопічні впевнено посіли друге місце, відставши на три очки від Франції, у відбіркових матчах на чемпіонат Європи 2023 року (U-21).

Руслан Ротань, Олександр Мелащенко

Фото прес-служби УАФ

Загалом тренер дуже задоволений хлопцями. Ротань зазначив, що в обороні його футболісти трохи незвично грали, проте тренер радий, що вони за три дні зрозуміли новий стиль. В атаці команда, за словами Ротаня, виглядає останнім часом дуже добре, ба має хорошу структуру. На кінець головний тренер збірної України U-21 додав, що задоволений своїми гравцями, результатами та насамперед ставленням футболістів.

Після 6 турів у Сербії 5 очок, в України — 13. Франція лідирує у групі з 16 пунктами.

Збірні U-19 та U-17 вдало відіграли на першому етапі кваліфікації Євро-2022 — кожна у своїй віковій категорії. На стадії Еліт-раунду кваліфікації команді Єзерського (U-19) протистоятимуть Норвегія (23 березня), Сербія (26) та Нідерланди (29), а команді Кузнецова (U-17) — Косово (23 березня), Польща (26) та Італія (29).

Для збірних, складених з футболістів 2004 та 2006 років народження, восени розпочнеться відбірний цикл Євро-2023 — у вікових категоріях U-19 та U-17 відповідно.

В тему До столиці: лідер молодіжної збірної України змінив клуб у Чехії



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.