Воротар юнацької команди Динамо: команда допомогла мені зберегти спокій після помилки

Денис Ігнатенко

Київське Динамо в рамках поєдинку плей-офф раунду Юнацької ліги УЄФА вирушило у гості до іспанського Депортіво та здобуло перемогу в серії пенальті. Враженнями від звитяги ділиться воротар киян Денис Ігнатенко

Голкіпер молодіжного Динамо Денис Ігнатенко поділився враженнями від перемоги у матчі плей-офф раунду Юнацької ліги УЄФА над Депортіво. Він допустив помилку в основний час, але потім став героєм в серії пенальті.

Нагадаємо, що наступний матч Динамо U-19 запланований на 26 лютого з Інгульцем у рамках чемпіонату України U-19. Прочитати актуальні спортивні новини, а також прогнози на матчі від експертів з вигідними коефіцієнтами від контор можна на сайті Vseprosport.

Звичайно, за словами Ігнатенка, він дуже переживав за цю серію. Тому що футболіст відверто розповідає, що пенальті не його сильна сторона. Ігнатенко намагався грати і не виходити на один з кутових раніше, тому що так вимагав тренер.

Денис Ігнатенко

Фото VAVEL

При першому ударі Денис помітив, що суперник спостерігає за його ходами, те ж саме робили і його партнери, які пробивали слідом.

Після першого пенальті Ігнатенко набрав трохи більшої впевненості. Проте, коли Самба Діалло не зміг забити, її поменшало. На щастя, за словами футболіста, йому все ж вдалося довести серію пенальті до перемоги.

Не дивлячись на те, що саме Ігнатенко привів Динамо до перемоги, він вважає, що не він був головним героєм гри, а команда. Адже, як додав Денис, вона допомогла йому залишатися спокійним і не опустити руки після допущених помилок.

Пульс До матчів 2022 року тренери збірних України готуються із новими контрактами з УАФ



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.