З футболкою Довбика за славою Мессі: Металіст презентував оновлену Академію

Першоліговий Металіст відкрив оновлену футбольну Академію. Президент клубу Олександр Ярославський заявив про відродження інфраструктури у Харкові

Церемонія офіційного відкриття Академії футболу Металіст після її відновлення відбулася на основному великому полі в присутності вихованців, їх батьків, почесних гостей, а також гостей масштабного міського спортивного фестивалю.

Єдиний телеграм-канал про дитячо-юнацький та молодіжний футбол. Підписуйтесь @goldtalant

«Дорогі діти! Ми старалися для вас зробити ці поля, щоб ви отримали тут задоволення і отримали тут путівку в життя. Я сподіваюся, що ви з цих полів перейдете згодом на сусіднє поле, — сказав у своєму виступі на церемонії президент футбольного клубу Металіст Олександр Ярославський, вказуючи на стадіон Металіст, який приймає національні та міжнародні футбольні турніри. — І будете радувати, в першу чергу, себе, своїх батьків, харків’ян, гостей нашого міста. Ну і засмучувати команди, які будуть приїжджати грати проти вас».

Як відомо, президент футбольного клубу Металіст забезпечив фінансування для ремонту інфраструктури Академії футболу, а також її 14 тренувальних полів — вони застелені покриттям відомої компанії Desso Sport Systems, яке протягом як мінімум двох десятків років має витримати будь-які тренувальні навантаження і випробування, відзначає сайт ФК Металіст.

Фото metalist.ua.

Олександр Ярославський розповів про відродження футбольної інфраструктури Харкова і запросив юних харків’ян займатися на полях відновленої академії:

«Ми привели практично до первозданного стану стадіон, за 3 місяці пофарбували 4 тисячі тонн металу, привели VIP-прибудову стадіону до ладу. Ми повертаємо дух Металіста, інфраструктуру, повертаємо любов харків’ян. Я вам обіцяю, більше ніколи Металіст не зникне з футбольної карти України! Дорогі батьки, хочу сказати вам: ваші діти в надійних руках. Євген Красніков зібрав тут суперкоманду тренерів. Повірте мені, вони зроблять з них тих футболістів, які затьмарять, можливо, і Роналду, і Мессі, вони принесуть задоволення і собі, і вам. Тому я, Олександр Кучер, Євген Красніков, запрошуємо вас. Приходьте з дітьми. Ми створимо всі умови — ми завжди вам раді!».

З вітальним словом на церемонії відкриття харківської академії футболу виступив Вадим Костюченко, перший віце-президент Української асоціації футболу. Він передав клубу Металіст символічний подарунок — футболку гравця національної збірної України Артема Довбика, який забив історичний переможний м’яч у ворота збірної Швеції в 1/8 фіналу Євро-2020.

Табло Всі результати 8 туру та турнірні таблиці в Еліт лізі юнацького чемпіонату України ДЮФЛУ U-17

Яке місце у відборі Євро-2023 (U-21) в групі 8 посяде молодіжна збірна України?

  • Перше (32%, 328 голосов)
  • Друге (30%, 305 голосов)
  • Третє (16%, 165 голосов)
  • Шосте (10%, 100 голосов)
  • Четверте (8%, 83 голосов)
  • П'яте (3%, 34 голосов)

Всего проголосовало: 1 015

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.