Олександрія з 21-річним Мельником переграє Маріуполь

У матчі дев’ятого туру УПЛ зустрічалися Олександрія та Маріуполь. Гра проходила в Олександрії, на стадіоні Ніка. Відзначаємо присутність у стартових складах команд трьох гравців з реєстру Золотого Таланта. Матч завершився мінімальною перемогою Олександрії — 2:1

Юрій Гура з перших хвилин випустив 21-річного захисника Олександра Мельника. У запасі залишився 19-річний воротар Георгій Єрмаков.

Остап Маркевич довірив місце у складі: 18-річному захиснику Марку Мампассі та 21-річному хавбеку Олексію Кащуку. У запасі залишилися: 19-річний воротар Микита Турбаєвський, 20-річний захисник Олександр Драмбаєв, 17-річний Удод Данило, 21-річний захисник Артем Холод, 18-річний хавбек Денис Шостак, 17-річний Михайло Хромей, 19-річний нападник Денис Світюха та 19-річний нападник Богдан В’юнник.

Єдиний телеграм-канал про дитячо-юнацький та молодіжний футбол. Підписуйтесь @goldtalant

Вже на десятій хвилині попередження за грубу гру отримав Мельник. На 23-й хвилині гості могли відкривати рахунок, але Кащук влучив у стійку. Проте, через дві хвилини азовці все ж вийшли вперед. Мишньов зі штрафного влучив у поперечину, але першим на добиванні був новачок Маріуполя Спіровський — 0:1. На 35-й хвилині Третьяков з пенальті зрівняв рахунок — 1:1. Команди пішли на перерву за результативної нічиєї.

Після перерви у гру увійшли Світюха та Шостак. На початку другого тайму дві небезпечні нагоди створили господарі, але блискуче зіграв Кудрик. На 61-й хвилині Кулаков пробив у поперечину.

Після активного старту тайму команди знизили темп. На 74-й хвилині у гру увійшли Драмбаєв та В’юнник. На 84-й хвилині на полі з’явився Холод. Для Артема це друга поява на полі в нинішньому сезоні. На 86-й хвилині Кожушко виводить Олександрію уперед — 2:1. Цього разу Кудрик зіграв невпевнено.

У підсумку, матч завершився мінімальною перемогою Олександрії. Вона посідає четверте місце, а Маріуполь — передостаннє.

Олександрія — Маріуполь — 2:1

Голи: Третьяков (35, пенальті), Кожушко (86) — Спіровський (25).

Олександрія: Білик — Мельник, Ковалець, Гринь (Спінеллі, 46), Калюжний, Третьяков (Кожушко, 77), Мірошніченко, Дришлюк (Рибалка, 88), Одарюк (Демченко, 88), Цуріков, Дубра.

Маріуполь: Кудрик — Стасюк, Босанчич, Мампассі, Меліченко (Холод, 84), Чех, Мишньов, Спіровський (Шостак, 46), Топалов (Драмбаєв, 74), Кащук (Світюха, 46), Кулаков (В’юнник, 74).

Еліт ліга ДЮФЛУ: Динамо U-16 із дублем Пономаренка громить Шахтар (відео)

Яке місце у відборі Євро-2023 (U-21) в групі 8 посяде молодіжна збірна України?

  • Перше (32%, 328 голосов)
  • Друге (30%, 305 голосов)
  • Третє (16%, 165 голосов)
  • Шосте (10%, 100 голосов)
  • Четверте (8%, 83 голосов)
  • П'яте (3%, 34 голосов)

Всего проголосовало: 1 015

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.