Еліт ліга ДЮФЛУ: Динамо U-16 із дублем Пономаренка громить Шахтар (відео)

У матчі четвертого туру Еліт ліги ДЮФЛУ серед команд U-16 (футболісти 2006 року народження) зустрічалися Динамо та Шахтар. Гра проходила на НТБ ДЮФШ Динамо. Матч завершився розгромною перемогою киян — 5:1. Відзначаємо дубль Матвія Пономаренка

На правах господарів протистояння, підопічні Олексія Дроценка та Павла Чередніченка заволоділи м’ячем і розігрували широкі атаки з використанням обох флангів. А на 18-й хвилині помилка Антона Русо призвела до пенальті у ворота гостей — захисник зфолив у своєму штрафному проти того ж Пономаренка. Сам Матвій взявся виконувати вирок арбітра  і реалізував його — 1:0.

Єдиний телеграм-канал про дитячо-юнацький та молодіжний футбол. Підписуйтесь @goldtalant

На 54-й хвилині кияни збільшили свою перевагу. Давид Білий, який з’явився на полі у другому таймі, завдав точного удару низом із напівкола штрафного — 2:0.

Ще за кілька хвилин біло-сині довели рахунок до розгромного — прийнявши передачу з правого флангу в районі 11-метрової позначки, Матвій Пономаренко розстріляв ворота Кесселя, оформивши дубль.

У наступну 10-хвилинку м’яч ще двічі побував у воротах Шахтаря: спочатку Кирило Пашко відзначився після пасу над хід від Білого, а згодом гольовий здобуток динамівців збільшив Олександр Шевченко, влучно зігравши на добиванні після розіграшу кутового.

Наприкінці поєдинку гірники все ж спромоглися на гол престижу, який подарували самі динамівці — Руслан Видиш здійснив перехоплення у воротарському майданчику киян і з кількох метрів вразив ворота Кіблицького.

Динамівці святкують впевнену перемогу та одноосібно очолюють свою групу, маючи стовідсотковий результат — 9 очок після трьох матчів. У Шахтаря, який провів на гру більше, 7 залікових балів.

Динамо U-16 — Шахтар U-16 — 5:1

Голи: Пономаренко (19, пенальті, 59), Білий (54), Пашко (65), Шевченко (69) — Видиш (72).

Динамо: Кіблицький  — Кузьменко (Нестеренко, 79), Коробов, Захарченко, Дикий (Бельчиков, 73), Іщенко, Кузик (Білий, 50), Осипенко (Хмельовский, 66), Калин, Пашко (Мариновський, 79), Пономаренко (Задорожний, 80+1).

Шахтар: Кессель — Руденко, Русо, Бакай, Костриця, Сметана, Будко (Бочан, 65), Бундаш, Видиш, Цуканов (Новокрещенов, 55), Головачов.

Лауреат Черговий тріумф юного футболіста київського Динамо в референдумі

Яке місце у відборі Євро-2023 (U-21) в групі 8 посяде молодіжна збірна України?

  • Перше (32%, 328 голосов)
  • Друге (30%, 305 голосов)
  • Третє (16%, 165 голосов)
  • Шосте (10%, 100 голосов)
  • Четверте (8%, 83 голосов)
  • П'яте (3%, 34 голосов)

Всего проголосовало: 1 015

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.