Львів U-19 із голом 17-річного захисника виграв у Минаї (відео)

У поєдинку 9-го туру юнацького чемпіонату країни зустрічалися невдахи турніру: Минай, який і досі без перемог, йшов передостаннім із двома очками, Львів утік недалеко, хоча й мав уже дві перемоги

В західно-українському дербі гра проходила на зустрічних курсах, було багато боротьби та єдиноборств. Обидві команди активно пресингували та мали моменти, щоб відзначитись. У першому таймі у Львова було декілька небезпечних епізодів аби засмутити голкіпера Миная, але господарі надійно діяли в обороні та контролювали гру.

Єдиний телеграм-канал про дитячо-юнацький та молодіжний футбол. Підписуйтесь @goldtalant

У другій половині зустрічі гості повністю перебрали ініціативу на себе, повідомляє офсайт Львова. На 60-й хвилині Роман Михайлів вирвався вперед на лівому фланзі та віддав зрячу передачу в штрафний майданчик господарів на Максима Задорожнього, який в один дотик прострілив прямо у воротаря. Кемкін не зафіксував круглого, а першим на добиванні опинився Владислав Климак, саме він з декількох метрів відкрив рахунок у матчі.

Минай U-19 — Львів U-19 — 0:1

Гол: Владислав Климак (59).

Минай U-19: Кемкін — Свистельник (Дурдас, 34; Карапиш, 80), Скиба, Авраменко, Махінка, Диянчук, Шевчук, Кашперук, Марків (Щербина, 64), Голуб (Максимець, 64), Лісовенко (Рубаненко, 80).

Тренер: Андрій Лазор.

Львів U-19: Ольховий — Малецький, Комарець, Чабан, Давидов, Панчишин (Петрівський, 86), Климак (Яців, 71), Кицун (Пилипишин, 86), Кущ-Василишин (Ювхимець, 27), Задорожний (Мудрий, 71), Михайлів.

Тренер: Тарас Гвоздик.

Чемпіонат U-19: Рух збирається взяти медалі, та спочатку треба брати очки у Динамо

Яке місце у відборі Євро-2023 (U-21) в групі 8 посяде молодіжна збірна України?

  • Перше (32%, 328 голосов)
  • Друге (30%, 305 голосов)
  • Третє (16%, 165 голосов)
  • Шосте (10%, 100 голосов)
  • Четверте (8%, 83 голосов)
  • П'яте (3%, 34 голосов)

Всего проголосовало: 1 015

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.