Еліт ліга ДЮФЛУ: Шахтар U-17 та Динамо влаштували справжню зарубу (відео)

У матчі четвертого туру Еліт ліги ДЮФЛУ серед команд U-17 (футболісти 2005 року народження) зустрічалися Динамо та Шахтар. Гра проходила у Щасливому, на Княжій Арені. Матч завершився результативною нічиєю — 2:2

Початок зустрічі видався вкрай невдалим для динамівців. Після не надто гострого верхового пасу від Ющенка з середини поля голкіпер киян Дмитро Косач та захисник Олексій Гусєв не порозумілися, й останній, з лінії штрафного відкидаючи м’яча головою на воротаря, прокинув повз нього у ворота, у той час як Косач далеко вийшов із воріт на перехоплення.

Єдиний телеграм-канал про дитячо-юнацький та молодіжний футбол. Підписуйтесь @goldtalant

Доволі швидко динамівці відігралися. На 12-й хвилині Дмитро Кремчанін продерся до штрафного правим флангом, обігравши одразу кількох захисників, та віддав зручний пас під удар Андрію Маткевичу. Після удару м’яч потрапив у динамівського форварда Дзеня, однак до м’яча знову дістався Кремчанін, який сам результативним ударом і завершив атаку, яку розпочав.

Наприкінці тайму киянам вдалася дуже швидка та результативна вертикальна атака, яку організував одним пасом з середини поля Олексій Гусєв, реабілітувавшись таким чином за автогол. Він вивів на рандеву з голкіпером Євгенія Микитюка, і той з гострого кута переграв Кравця — 1:2.

Та вже у компенсований до першого тайму час гірники зрівняли рахунок. Після навісу з кутового з-за спин динамівських оборонців виринув центрбек Шахтаря Олександр Баштарін, підставиши ногу під м’яч, який пірнув до сітки під руками Косача.

У другому таймі команди не забивали. Матч завершився результативною нічиєю.

Шахтар U-17 — Динамо U-17 — 2:2

Голи: Гусєв (3, у свої ворота), Баштарін (45+1) — Кремчанін (12), Микитюк (42).

Шахтар U-17: Кравець — Огарков, Баштарін (Бац, 82), Гетьман (Солтис, 55), Шепковенко, Янович, Кревсун, Князєв (Яблонський, 79), Деркач (Кумніч, 90+1), Ющенко, Демченко (Якименко, 55).

Динамо U-17: Косач — Гусєв, Сизонюк, Балаба, Михайлів (Василець, 65), Білоконь (Цілик, 74), Микитюк (Ковальов, 85), Янчишин, Кремчанін, Маткевич, Дзень (Грохольський, 46).

Лауреати Воротар Шахтаря — вже не кращий молодий футболіст України за підсумками місяця

Яке місце у відборі Євро-2023 (U-21) в групі 8 посяде молодіжна збірна України?

  • Перше (32%, 328 голосов)
  • Друге (30%, 305 голосов)
  • Третє (16%, 165 голосов)
  • Шосте (10%, 100 голосов)
  • Четверте (8%, 83 голосов)
  • П'яте (3%, 34 голосов)

Всего проголосовало: 1 015

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.