Пахолюк стоїть на нуль: Колос U-19 переграє одного з фаворитів чемпіонату (відео)

У стартовому поєдинку 9-го туру юнацького чемпіонату Колос приймав у Калинівці команду, що посідала четверту позицію у таблиці й не приховувала намірів піднятися вище. Та ковалівці переграли фаворита, здобувши першу домашню перемогу у поточному сезоні

Початок гри був за полтавчанами, а реальний шанс відзначитися втратив на 10-й хвилині Оскар Мкомола: м’яч після його удару вже летів у порожні ворота, але його вибив центральний захисник Владислав Канаєв. Надалі просто забійні моменти були у ковалівців — спочатку Дмитро Іродовський, а потім Кирило Сенько виходили сам на сам із голкіпером Ворскли, та Павло Ісенко вигравав дуелі. А ось на 37-ій хвилині Євген Данилюк зробив класну розрізну передачу, а Даніїл Осадець гарматним пострілом пробив таки Ісенка — 1:0.

У другій половині футболісти Ворскли захопили ініціативу, і шукали моменти, для того, щоб зрівняти результат. Але захист Колоса діяв надійно і злагоджено, а вже у компенсований арбітром час Євген Данилюк закрив всі питання щодо переможця — 2:0.

Фото фейсбук Колоса.

Колос після дев’яти матчів набирає дванадцять очок і піднімається у середину турнірної таблиці. Ворскла поки що четверта.

Колос U-19 — Ворскла U-19 — 2:0

Голи: Даниїл Осадець (36), Євген Данилюк (90+3).

Колос U-19: Пахолюк — Канаєв, Гарькавенко, Малакі, Биков, Жозе Мартін, Криворучко, Іродовський (Сафончик, 65), Данилюк, Сенько, Осадець (Циганков, 83).

Тренер: Олександр Поздєєв.

Ворскла U-19: Ісенко — Павлюк, Хрипчук, Крупський, Мороховець (Стаднік, 85), Нестеренко, Черниш (Ізотов, 46), Книш (Коновалов, 85), Прус (Бабешко, 21), Мкомола (Конате, 69), Кравчук.

Тренер: Віталій Косовський.

Чемпіонат U-19: Рух збирається взяти медалі, та спочатку треба взяти очки у Динамо

Яке місце у відборі Євро-2023 (U-21) в групі 8 посяде молодіжна збірна України?

  • Перше (32%, 328 голосов)
  • Друге (30%, 305 голосов)
  • Третє (16%, 165 голосов)
  • Шосте (10%, 100 голосов)
  • Четверте (8%, 83 голосов)
  • П'яте (3%, 34 голосов)

Всего проголосовало: 1 015

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.