Юний голеадор із Черкас не пішов до Шахтаря, бо хоче закінчити школу вдома

Днями проект Золотий Талант розповідав про 16-річного новачка клубу Другої ліги ЛНЗ Владислава Фанталіна. Орендований командою МСК Черкаси він у першому ж матчі зробив хет-трик

ФК ЛНЗ підписав професіональний контракт із 16-річним нападником Владиславом Фанталіним, який є вихованцем ФК Черкаси і Дніпро-80. Останні кілька років з Фанталіним працювали Олександр Агарін і Валентин Горкун.

Після підписання контракту з ФК ЛНЗ, футболіст вирушив в оренду до МСК Дніпро. У першому ж матчі за команду U-19 Фанта оформив хет-трик.

Єдиний телеграм-канал про дитячо-юнацький та молодіжний футбол. Підписуйтесь @goldtalant

— Я спочатку не повірив, був у шоці, радів дуже. Мене підтримали хлопці в Дніпрі-80, батьки й друзі, але по-особливому зреагував дідусь — ледь не плакав. Він зіграв ключову роль у моєму захопленні футболом. В дитинстві повів мене на гру Славутича, після чого я загорівся цим видом спорту.

Перший тиждень переходу з дитячого футболу до дорослого дався важко, але мені подобається такий прогрес. Намагаюсь досягти рівня гравців, які вже мають певний досвід, — розповів Фанталін.

Валентин Горкун, тренер Дніпро-80: «У минулому сезоні вищої ліги ДЮФЛУ Влад забив 18 голів у 20 матчах. Хлопця переглядали і Василь Гречаний запропонував контракт. Я вирішив не тримати його, бо такий шанс буває раз у житті.

Були ще пропозиції від різних академій, Шахтар хотів переглянути, але вирішили залишитись тут, тому що йому потрібно ще закінчити школу і він матиме можливість вдома грати у Другій лізі».

У Дніпрі Фагталін вибрав собі 77 номер.

Чемпіонат U-19 (перша ліга): сім голів від Дніпра, тріумф Майстрів м’яча

Яке місце у відборі Євро-2023 (U-21) в групі 8 посяде молодіжна збірна України?

  • Перше (32%, 328 голосов)
  • Друге (30%, 305 голосов)
  • Третє (16%, 165 голосов)
  • Шосте (10%, 100 голосов)
  • Четверте (8%, 83 голосов)
  • П'яте (3%, 34 голосов)

Всего проголосовало: 1 015

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.