Дебютний м’яч 21-річного Зіня допоміг Ниві переграти Ужгород (відео)

У заключному матчі дев’ятого туру Першої ліги зустрічалися Ужгород та Нива. Поєдинок завершився перемогою Ниви (2:0). Звертаємо увагу на забитий м’яч 21-річного захисника Андрія Зіня

Тренерський штаб Ужгорода з перших хвилин випустив 19-річного хавбека Вадима Мердєєва. У другому таймі у гру увійшов 20-річний хавбек Андрій Вискребенцев.

Тренерський штаб Ужгорода довірив місце у складі: 21-річному захиснику Андрію Зіню та 20-річному хавбеку Проціву Максиму. У другому таймі у гру увійшли: 19-річний хавбек Олександр Кобеля та 19-річний Магомед Мамешев.

Єдиний телеграм-канал про дитячо-юнацький та молодіжний футбол. Підписуйтесь @goldtalant

У першому таймі ніхто із суперників не мав ігрової переваги. Команди по черзі більше володіли м’ячем, але до гольових моментів справа не доходила. У голкіперів роботи не було.

У другому таймі команди додали в активності. На 61-й хвилині небезпечно пробивав Гатала, але його удар парирував Готра. Загалом, у другій половині зустрічі гості грали цікавіше. На 64-й хвилині удар Семеніна зі штрафного парирував Готра.

На 65-й хвилині гості досягнули свого. Демчук закинув в штрафну, а Кисленко обіграв Допілку і розстріляв Готру — 0:1.  Звертаємо увагу, що Ігор буквально за кілька хвилин до цього вийшов на заміну. На 69-й хвилині підопічні Климовського збільшили свою перевагу. Андрій Зінь з-за меж штрафної влучив у верхній кут — 0:2. Для 21-річного захисника це дебютний м’яч на професіональному  рівні.

Андрій Зінь.

У господарів в цьому матчі не було моментів. У підсумку, гра завершилася перемогою Ниви.

Ужгород — Нива — 0:2

Голи: Кисленко (65), Зінь (69).

Ужгород: Готра — Савошко, Сартіна, Допілка, Чушенко, Кохман (Ряшко, 65), Аксьонов (Вискребенцев, 67), Хомченко (Дуран, 75),  Мердєєв (Машталір, 61), Гайдучик, Пиняшко.

Нива: Механів — Дворовенко, Зінь, Демчук, Хруставка, Мороз, Семенина (Малащук, 82), Волохатий (Дедух, 70), Гатала (Кисленко, 60), Проців (Мамешев, 86), Бичек (Кобеля, 88).

https://youtu.be/uDHuqBpA8EQ

Лауреати Воротар Шахтаря — вже не кращий молодий футболіст України за підсумками місяця

Яке місце у відборі Євро-2023 (U-21) в групі 8 посяде молодіжна збірна України?

  • Перше (32%, 328 голосов)
  • Друге (30%, 305 голосов)
  • Третє (16%, 165 голосов)
  • Шосте (10%, 100 голосов)
  • Четверте (8%, 83 голосов)
  • П'яте (3%, 34 голосов)

Всего проголосовало: 1 015

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.