Захист Динамо з 18-річним Забарним не пропустив від ковалівських атакерів

У заключному на сьогодні матчі шостого туру Прем’єр-ліги зустрічалися Динамо та Колос. Гра відбувалася на київському НСК Олімпійський й до неймовірної радості численних уболівальників у вишиванках завершилася розгромною перемогою киян

Відзначаємо появу у стартовому складі Динамо одного гравця з реєстру Золотого Таланта. Мірча Луческу з перших хвилин випустив 18-річного захисника Іллю Забарного. У запасі залишилися: 19-річний воротар Руслан Нещерет та 21-річний захисник Олександр Сирота.

Руслан Костишин не випустив жодного гравця з реєстру Золотого Таланта. У запасі залишилися: 19-річний воротар Кіріл Фесюн, 21-річний хавбек Станіслав Сорокін та 20-річний хавбек Мамаду Данфа.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Загальновідомо, що у важливих єврокубкових матчах динамівці частенько пропускають в дебютах таймів (хоча й під їхню завісу голи залітають регулярно). Тож, дізнавшись жахаючі підсумки жеребкування ЛЧ, вирішили бодай у національній першості не засмучувати хворобливого головного тренера: старт поєдинку приголомшив не тільки ковалівців, а й уболівальників — вони просто не встигали аплодувати забитим м’ячам.

Двома більярдними ударами під ліву від воротаря штангу відзначився Де Пена, та й загалом вихованець Динамо Маханьков виглядав не дуже впевнено. Саме він розпочав перепасовку біля власної штрафної, сталося перехоплення й перший гол. А гол Буяльського «за комірець» явно не покращив кіперу настрій…

На другий тайм Володимир знову обійняв місце у рамці, а ось польових Костишин взявся міняти ще до перерви. Одразу після четвертого голу. Хоча піля цього ще заб’ють Де Пена й нарешті Циганков: лідер дуже старався не відстати від партнерів й нарешті дочекався шансу, підстерігши на дальній штанзі простріл з рикошетом Де Пени.

По перерві й у Динамо пішли заміни, та господарі забили ще. А ось захист, очолюваний реабілітованим Шабановим і юним Забарним відіграв на нуль.

Динамо — Колос — 7:0

Голи: Де Пена (6, 39), Шапаренко (9), Кедзьора (26), Буяльський (34), Циганков (45, 67).

Динамо: Бойко — Сидорчук (Шепелєв, 61), Шапаренко, Шабанов, Забарний, Де Пена (Вербич, 65), Циганков, Миколенко, Кедзьора (Караваєв, 66), Буяльський, Шкурин (Рамірес, 48).

Колос: Маханьков — Золотов, Павловець, Петров, Чорноморець, Мілько (Нгамба, 35), Задоя (Богданов, 35), Костишин (Нурієв, 46), Дієго, Чурко (Данфа, 50), Сітчінава (Лисенко, 67).

Чемпіонат U-19 Динамо з дублем Царенка громить Колос, 17-річний хавбек очолив перегони снайперів (відео)

Яке місце у відборі Євро-2023 (U-21) в групі 8 посяде молодіжна збірна України?

  • Перше (32%, 328 голосов)
  • Друге (30%, 305 голосов)
  • Третє (16%, 165 голосов)
  • Шосте (10%, 100 голосов)
  • Четверте (8%, 83 голосов)
  • П'яте (3%, 34 голосов)

Всего проголосовало: 1 015

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.