Динамо U-19 з дублем Царенка громить Колос, 17-річний хавбек очолив перегони снайперів (відео)

У стартовому на сьогодні матчі 6-го туру юніорського чемпіонату країни Динамо у Конча-Заспі приймало ковалівців. Розібралося із суперником без проблем, програшна серія Колоса нараховує вже три поєдинки

Біло-сині з перших хвилин пішли вперед і доволі швидко відкрили рахунок. Після передачі Діалло до штрафного майданчика Волошин намагався пробити по воротах, але захисники встигли заблокувати. Першим на підбиранні виявився Царенко, який відправив м’яча в кут — 1:0.

Повівши в рахунку, динамівці й далі продовжили тероризувати захист суперника. Зокрема, голкіпер з труднощами парирував удар Діалло після зміщення з флангу до центру, а також забрав м’яча в руки після удару Волошина низом. У той же час гості також не відсиджувалися в обороні. Особливо активним був екс-футболіст юнацької команди Динамо Сорокін: спочатку він перевірив пильність Нещерета ударом з-за меж штрафного майданчика, а потім змусив голкіпера продемонструвати всю свою майстерність, пробивши зі штрафного під поперечину.

Але в середині першого тайму господарі все ж подвоїли свою перевагу. Вівчаренко перехопив м’яча на лівому фланзі в центрі поля, практично безперешкодно пройшов до штрафного майданчика та зважився на удар. М’яч після рикошету від ноги захисника Колоса перелетів через воротаря та залетів точно в кут — 2:0.

Ну а перед самою перервою динамівці довели рахунок до великого. Волошина збили у штрафному майданчику суперника, і арбітр після перегляду VAR призначила пенальті, який упевнено реалізував Бражко — 3:0.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Відпочивши, динамівці з початком другого тайму з новими силами взялися нагнітати обстановку біля воріт суперника. Волошин неточно пробив зі штрафного, Вівчаренко не зміг поцілити у ворота, замикаючи подачу з кутового, Діалло не зміг переграти воротаря, вийшовши з ним віч-на-віч під гострим кутом, констатує офсайт Динамо.

Зусилля біло-синіх були винагороджені на 63-й хвилині, коли Попов, який вийшов на заміну, зручно викотив м’яча на Царенка, і Антон оформив дубль у матчі — 4:0. Сьомий гол для динамівця в нинішньому сезоні, що дозволяє йому впевнено очолювати гонку бомбардирів.

Утім, зберегти свої ворота сухими підопічним Ігоря Костюка не вдалося. Буквально в наступній же атаці Тутєров завдав по воротах красивого обвідного удару, і Нещерет не зміг дотягнутися до м’яча, який залетів у нижній кут — 4:1.

Але останнє слово в матчі все ж залишилося за киянами. Після передачі Діалло в дотик пробив по воротах Волошин, і м’яч залетів точно в кут — 5:1.

Останні хвилини матчу гості провели в меншості після того, як поле залишив Літвінов, який отримав друге попередження, але рахунок на табло більше не змінювався.

Динамо U-19 — Колос U-19 — 5:1

Голи: Антон Царенко (6, 63), Костянтин Вівчаренко (27), Володимир Бражко (45, пенальті), Назар Волошин (67) — Тімур Тутєров (64).

Вилучення: Олександр Літвінов (78).

Динамо U-19: Нещерет — Малиш, Філатов (Боль, 57), Дячук, Вівчаренко, Бражко, Яцик, Царенко (Скрипник, 70), Діалло (Блізніченко, 70), Волошин (Слесар, 79), Горбач (К. Попов, 57).

Тренер: Ігор Костюк.

Колос U-19: Фесюн — Літвінов, Гарькавенко, Ухань, Малакі, Жозе Мартін (Урсолов, 46), Криворучко, Данилюк (Осадець, 77), Іродовський (Тутєров, 61), Сорокін (Обушний, 46), Салабай (Циганков, 69).

Тренер: Олександр Поздєєв.

Чемпіонат U-19: забивні атакери Зорі проти надійного захисту Ворскли

Яке місце у відборі Євро-2023 (U-21) в групі 8 посяде молодіжна збірна України?

  • Перше (32%, 328 голосов)
  • Друге (30%, 305 голосов)
  • Третє (16%, 165 голосов)
  • Шосте (10%, 100 голосов)
  • Четверте (8%, 83 голосов)
  • П'яте (3%, 34 голосов)

Всего проголосовало: 1 015

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.