Красивий дальній удар в дев’ятку футболіста Шахтаря вивів команду в фінал

На VII міжнародному юнацькому топ-турнірі на честь Андрія Гаваші, що проходить на Закарпатті, почалися матчі другого етапу — за розподіл місць у підсумковому рейтингу. Перший півфінальний матч у категорії U15 завершився перемогою команди Олександра Максимова та Олександра Купального

Футболісти Шахтаря 2007 року народження виграли черговий матч на VII міжнародному юнацькому топ-турнірі на честь Андрія Гаваші, який проходить на Закарпатті. Цього разу — у півфіналі на затишному ужгородському стадіоні Автомобіліст. Але перемога над однолітками з львівського Руха далася підопічним тренерів Олександра Максимова та Олександра Купального не дуже легко.

Львів’яни чітко захищалися, час від часу переходили у контрнаступ, а гра вийшла не дуже багатою на гольові моменти. Лише на самому початку можна пригадати неточний удар Павла Ніколенка в дальній кут, а також постріл Артема Степанова у поперечину.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Долю матчу між цими командами вирішив красивий дальній удар опорного півзахисника гірників Нікіти Кривцова — лівою ногою в праву від себе дев’ятку.

По перерві у Руха (тренери — Ельнур Велієв та Олег Легун) двічі виходив на ударну позицію Андрій Кравець, але обидві його спроби вийшли не дуже складними для воротаря — крайньому півзахиснику львів’ян не вистачило сили.

Небезпечний штрафний удар заробив Амір Акбарі, але після подачі нікому з гравців Руха не вдалося замкнути подачу. А от у Шахтаря наприкінці зустрічі цікавий розіграш штрафного (Степанов замість удару покотив м’яч вліво від стінки на Богдана Оличенка), але воротар врятував Рух від другого гола.

Шахтар Донецьк U15 — Рух Львів U15 — 1:0

Гол: Кривцов (18).

Шахтар: Вихрищук — Шелекета (Бойко, 36), Дейнека (Бозюн), Мартюк, Стрільчук — Кривцов, Оличенко — Ухань (Форманюк), Леута (Сорока), Ніколенко (Гармаш) — Степанов.

Рух: Харечко — Захарчук, Газазян, Фіцик, Боровський — Попович — Бондар (Байдак), Акбарі, Горін (Богун), Кравець (Магас) — Денисов.

Реалізація Покарання за марнотратство: Зоря розгромно поступається в Австрії

Яке місце у відборі Євро-2023 (U-21) в групі 8 посяде молодіжна збірна України?

  • Перше (32%, 328 голосов)
  • Друге (30%, 305 голосов)
  • Третє (16%, 165 голосов)
  • Шосте (10%, 100 голосов)
  • Четверте (8%, 83 голосов)
  • П'яте (3%, 34 голосов)

Всего проголосовало: 1 015

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.