Футболісти Динамо за явної переваги здобули перемогу у півфіналі міжнародного турніру на честь Гаваші

На VII міжнародному юнацькому топ-турнірі на честь Андрія Гаваші, який проходить на полях Закарпаття, визначилися фіналісти у віковій категорії U15: першими свій півфінал виграли футболісти Шахтаря, а за ними Динамо

Вже на самому початку матчу між двома київськими командами, складеними з футболістів 2007 року народження, — Динамо та Олімпійським коледжем імені Івана Піддубного — інтрига згасла. На 2-й хвилині Олександр Драган вивів на ударну позицію Олександра Ільченка, який пробив поміж ніг воротарю. А на 7-й Богдан Попов замкнув простріл з правого краю — 2:0. Цікаво, що трохи раніше в схожій ситуації олімпійцям довести справу до удару не вдалося.

До перерви підопічні тренерів Юрія Дмитруліна, Євгена Лозинського та Тараса Луценка забили ще двічі. Причому гол Ільченка на 35-й хвилині вийшов трохи кумедним, адже 7-й номер Динамо забив головою, що для його невеликого зросту — просто диво. Але подача справа була дуже точною, а захисники не вгледіли за суперником.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

В другому таймі команда Дмитра Семчука та Євгена Венгера протрималася 15 хвилин, а потім просто розсипалася і пропустила ще п’ять м’ячів. Не вистачило сил та резервів. Спочатку пройшли дві подачі зліва (одна — верхом, друга — низом), а потім динамівці просто добивали суперника, використовуючи його помилки біля своїх воріт.

Тепер у фіналі, який відбудеться 21 серпня на центральному полі ужгородського стадіону Авангард, зустрінуться команди футболістів 2007 року народження Шахтаря та Динамо. А за третє місце зіграють львівський Рух та Олімпійський коледж (ужгородський стадіон Автомобіліст).

Динамо Київ U15 ОК ім. І. Піддубного Київ U15  9:0

Голи: Ільченко (2, 35), Попов (7), Губенко (18), Богданов (51, 55), Макаров (61), Бурлаков (64, 65).

Динамо: Петренко (Сьомка, 36) — Рибак (Дехтяр, 36), Човгаленко, Михайленко (Білий, 36), Варивода (Дорошенко, 45) — Озимай (Белов’ят, 40) — Губенко (Букатий, 40), Редушко (Бурлаков, 56), Драган (Богданов, 36), Ільченко (Макаров, 36) — Попов.

ОК ім. І. Піддубного: Пеньора (60) — Пономарчук (Фоя, 60), Рибчак (Зубко, 36), Баршак, Коваль — Гніденко (Логінов, 53) — Ситник (Соколов, 36), Зборовський, Прудніков (Самсоненко, 60), Цимбалюк (Іваненко, 60) — Бондаренко.

Влучив Красивий дальній удар в дев’ятку футболіста Шахтаря вивів команду в фінал

Яке місце у відборі Євро-2023 (U-21) в групі 8 посяде молодіжна збірна України?

  • Перше (32%, 328 голосов)
  • Друге (30%, 305 голосов)
  • Третє (16%, 165 голосов)
  • Шосте (10%, 100 голосов)
  • Четверте (8%, 83 голосов)
  • П'яте (3%, 34 голосов)

Всего проголосовало: 1 015

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.