Юніори Дніпра-1 розбили Десну з покером 16-річного нападника (відео)

Другу поспіль перемогу з великим рахунком здобули у чемпіонаті U-19 юнаки Дніпра-1. Минулого туру чотири голи прилетіло Маріуполю, цього ж разу на один більше пропустила Десна

Незважаючи на рахунок, виграш дався не так вже й легко, відзначає офсайт Дніпра-1. У першому таймі спортклубівці, хоч і повністю контролювали матч, мали проблеми зі створенням моментів. Така ситуація завжди додає нервовості, змушує поспішати, і суперник отримує шанси на контратаках або стандартах. Тим більше, що у складі Десни в цьому матчі вийшла ціла група гравців старшого віку (у порівнянні з минулим туром в основі чернігівців залишилися тільки троє виконавців).

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Та Дніпру-1 все ж вдалося забити ще до перерви, причому двічі. З інтервалом у хвилину дубль зробив Даніель Ківінда. Спочатку він замкнув подачу з кутового Лебедєва, а потім завдав влучного удару після гри на випередження та передачі Мельниченка.

Десна після перерви спробувала розкритися, але це було лише на користь спортклубівцям. Все остаточно стало зрозуміло, коли Запека зупинив Свистуна, що тікав сам на сам з голкіпером з центра поля, і залишив свою команду у меншості. Тотально контролюючи м’яч, підопічні Геннадія Щекотиліна створювали момент за моментом. Ще двічі забив Ківінда: зігравши на добиванні після удару Приступи у голкіпера, а потім поціливши у кут після класної передачі з глибини від того ж Приступи. Різноманіття у покер форварда вже в компенсований час додав Лебедєв, який після стінки з Бешлягою технічно розібрався у штрафному майданчику із захисниками та голкіпером.

Десна U-19 — Дніпро-1 U-19 — 0:5

Голи: Даніель Ківінда (42, 43, 79, 86), Сергій Лебедєв (90+2).

Вилучення: Дмитро Запека (57).

Десна U-19: Сидоренко — Запека, Демяненко, Легкобит, Савчук (Гавриленко, 52), Ермеідіс, Макаренко, Шейко (Коршун, 46), Безгубченко (Посмашний, 75), Мочуляк (Пихтарь, 60), Пащенко (Хапілін, 46).

Тренер: Вадим Мельник.

Дніпро-1 U-19: Кінарейкін — Кононов, Матюшенко, Попов (Козубенко, 70), Чалий, Лебедєв, Мельниченко (Мельничук, 70), Єршов (Бешляга, 58), Свистун (Приступа, 58), Ківінда, Колодежний (Руденко, 36).

Тренер: Геннадій Щекотилін.

Чемпіонат U-19 Дуплет Карабіна вивів Рух на перше місце (відео)

Яке місце у відборі Євро-2023 (U-21) в групі 8 посяде молодіжна збірна України?

  • Перше (32%, 328 голосов)
  • Друге (30%, 305 голосов)
  • Третє (16%, 165 голосов)
  • Шосте (10%, 100 голосов)
  • Четверте (8%, 83 голосов)
  • П'яте (3%, 34 голосов)

Всего проголосовало: 1 015

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.