Дуплет Карабіна вивів Рух на перше місце у чемпіонаті U-19 (відео)

Сьогоднішня програма 4-го туру юніорської першості розпочалася з розгрому: Колос на Центральному стадіоні Калинівки зазнав дошкульної поразки від Руху

Вже на старті зустрічі жовто-чорні повели в рахунку: Квасниця прорвався правим флангом та віддав передачу в центр, яку замкнув Непейпієв. До слова, для Руслана цей гол став уже третім у поточному чемпіонаті. Подвоїти перевагу ще до перерви мав можливість Карабін, але кіпер ковалівців Фесюн зреагував на потужний удар Ярослава і перевів м’яча на кутовий.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

По перерві воротар господарів знову врятував свою команду від пропущеного гола. Цього разу він виграв дуель у Непейпієва, який вийшов з ним віч-на-віч. Переломною у грі стала 15-тихвилинка всередині другого тайму, впродовж якої гості забили тричі, відзначає офсайт Руху. Уперед львів’ян після подачі з кутового вивів Марко Сапуга, влучно пробивши головою. Міг забивати з гри і Карабін, проте з вигідної позиції пробив над поперечкою. Втім, без голів нападник з поля не пішов. Впродовж п’яти хвилин Ярослав реалізував два пенальті, і в обидвох випадках холоднокровно пробив у один і той же кут воріт. Другий дубль Карабіна в сезоні (загалом у нього вже 5 голів).

Наприкінці зустрічі шанс відзначитись мав Підгурський, але пробив поруч зі стійкою. А підсумував побиття господарів ефектним ударом з-за меж штрафного Рогачов.

Фото koloskovalivka.com.

На старті чемпіонату підопічні Віталія Пономарьова демонструють стовідсотковий показник — 4 перемоги у чотирьох турах, і за різницею м’ячів вони обійшли Шахтар (у нього теж 12 очок).

Колос U-19 — Рух U-19 — 0:5

Голи: Руслан Непейпієв (3), Марко Сапуга (55), Ярослав Карабін (66, пенальті, 71, пенальті), Нікіта Рогачов (90+2).

Колос U-19: Фесюн — Ставничий, Літвінов, Малакі, Канаєв, Жозе Мартін (Урсолов, 46), Киворучко (Биков, 76), Іродовський (Сафончик, 61), Сенько (Обушний, 68), Салабай, Данилюк (Тутєров, 61).

Тренер: Олександр Поздєєв.

Рух U-19: Ледвій — Слюбик, Роман, Холод, Савчук (Підгурський, 71), Варфоломєєв (Столярчук, 74), Сапуга, Пастух (Федор О., 58), Квасниця (Рогачов, 74), Непейпієв (Сологуб, 71), Карабін.

Тренер: Віталій Пономарьов.

Готуйсь! Міжнародний дитячо-юнацький турнір на честь Андрія Гаваші: зірковий склад учасників

Яке місце у відборі Євро-2023 (U-21) в групі 8 посяде молодіжна збірна України?

  • Перше (32%, 328 голосов)
  • Друге (30%, 305 голосов)
  • Третє (16%, 165 голосов)
  • Шосте (10%, 100 голосов)
  • Четверте (8%, 83 голосов)
  • П'яте (3%, 34 голосов)

Всего проголосовало: 1 015

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.