Міжнародний дитячо-юнацький турнір на честь Андрія Гаваші: зірковий склад учасників

На початку наступного тижня розпочнеться VІІ міжнародний дитячо-юнацький турнір з футболу на честь А. Гаваші до 30-річчя УАФ. Проект Золотий Талант, який є інформаційним партнером змагань, знайомить з учасниками змагань

Цьогоріч у традиційному турнірі, який стартує 16 серпня, візьмуть участь 24 кращі українські та угорські команди, які змагатимуться у двох вікових категоріях — U-17 (2005 р.н.) та U-15 (2007 р.н.).

Організаторам турніру вдалося зібрати найкращі команди у своїх вікових категоріях. Безумовно, це підвищує престижність турніру.

Готуйсь! Турнір на честь Гаваші: найсильніші з України і три команди з Угорщини

У кожній віковій категорії буде по три групи, по чотири команди у кожній. Звертаємо увагу, що у змаганнях братимуть участь чемпіон та віце-чемпіон минулого сезону Еліт ліги ДЮФЛУ. Йдеться про Шахтар U-17 та Динамо U-17. А також бронзовий призер сезону — Шахтар U-15 та чемпіон — Динамо U-15.

На фоні цих команд зможуть перевірити свій рівень МФА, ДЮСШ Тернопіль, СДЮСШОР Ужгород. Також до Ужгорода завітають гравці ДЮСШ-11 Чорноморець, які потужно провели груповий турнір весняної частини сезону в Еліт лізі.  У турнірі гратимуть представники академій клубів УПЛ. Йдеться про Металіст, Минай та Рух.

До того ж, статусність змагань підвищує присутність клубів із Угорщини. Традиційно, до України завітають:  ФА Й. Божика (Ніредьгаза) та ФК Варда (Кішварда). Цьогоріч, до цих команд приєдналася ще й АФ Пушкаш. Це одна із провідних дитячо-юнацьких команд в Угорщині.  Таке представництво не може не тішити.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Нагадаємо, що наш проект є інформаційним партнером турніру. Очікуйте всю найголовнішу інформацію на сайті Золотий Талант.

Лауреат Володар Золотого м’яча вручить нагороду кращому футболісту України U-17

Яке місце у відборі Євро-2023 (U-21) в групі 8 посяде молодіжна збірна України?

  • Перше (32%, 328 голосов)
  • Друге (30%, 305 голосов)
  • Третє (16%, 165 голосов)
  • Шосте (10%, 100 голосов)
  • Четверте (8%, 83 голосов)
  • П'яте (3%, 34 голосов)

Всего проголосовало: 1 015

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.