Назаренко: намагаюся бути вимогливим до себе в кожному матчі

21-річний хавбек Дніпра-1 Олександр Назаренко поділився враженнями від матчу 3-го туру чемпіонату УПЛ з Маріуполем (2:1). Нагадаємо, що молодий півзахисник відзначився забитим м’ячем

Атакуючий півзахисник Дніпра-1 Олександр Назаренко відповів на запитання клубної пресслужби після переможного матчу проти Маріуполя (2:1):

— Гра вийшла досить важкою. Незважаючи на те, що ми довго вели в рахунку, і гра була під нашим контролем, в останні 15 хвилин на полі був справжній валідол. Дуже хороший суперник, проти якого у нас завжди дуже важкі матчі. Що стосується моїх моментів, то спочатку у мене була поперечка, і тоді трохи не пощастило, ну а далі були командні дії, коли вдалося завершити комбінацію ударом і забити.

— Тобі особисто вдається в останніх матчах набирати обертів і виконувати те, що на тебе покладає тренерський штаб?

— Важко сказати. Я б не сказав, що мені все вдається. Я намагаюся бути вимогливим до себе в кожному матчі, все по максимуму, і того ж хоче головний тренер. Сподіваюся, що з кожним матчем все буде краще і краще. Головне, щоб команда вигравала, а моя особиста роль в цьому не так і важлива.

— Більшу частину зустрічі команда володіла перевагою, але в кінці матчу суперникові вдалося повернути інтригу. Що трапилося?

— Думаю, що хлопці до кінця гри вже втомилися і сіли в оборону, а суперник навпаки горів і прагнув відігратися. Але ми витримали цю напругу, плюс червона картка була у суперника, тому добре, що все закінчилося саме так.

Фото scdnipro1.com.ua.

— Сім очок в трьох матчах на старті сезону. Яке в цілому враження від такого початку чемпіонату?

— Враження тільки позитивні, і це лише початок. Від матчу до матчу ми будемо йти далі, і вже подивимося,  що буде в кінці чемпіонату.

Кадри ТОП-10 кандидатів до молодіжної збірної України за Instat Index у двох стартових турах УПЛ

Яке місце у відборі Євро-2023 (U-21) в групі 8 посяде молодіжна збірна України?

  • Перше (32%, 328 голосов)
  • Друге (30%, 305 голосов)
  • Третє (16%, 165 голосов)
  • Шосте (10%, 100 голосов)
  • Четверте (8%, 83 голосов)
  • П'яте (3%, 34 голосов)

Всего проголосовало: 1 015

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.