19-річний В’юнник забиває дебютний м’яч в УПЛ: його Маріуполь програє Дніпру-1

У матчі третього туру  чемпіонату України зустрічалися Дніпро-1 та Маріуполь. Гра проходила на Дніпро-Арені. Відзначаємо появу у стартових складах команд чотирьох гравців з реєстру Золотого Таланту. Матч завершився перемогою Дніпра-1 – 2:1

Звертаємо увагу на забиті м’ячі 21-річного хавбека Олександра Назаренка та 19-річного нападника Богдана В’юнника.

Ігор Йовічевіч з перших хвилин випустив 21-річного хавбека Олександра Назаренка. У запасі залишилися: 17-річний хавбек Єгор Ярмолюк та 19-річний хавбек Арсеній Батагов.

Остап Маркевич випустив: 18-річному захисника Марка Мампассі, 18-річного хавбека Дениса Шостака, 19-річного хавбека Родіона Плаксу. Для Шостака це дебют в УПЛ. У запасі залишилися: 19-річний воротар Микита Турбаєвський, 20-річний захисник Олександр Драмбаєв, 17-річний захисник Данило Удод, 20-річний хавбек Іван Кошкош, 17-річний Михайло Хромей, 18-річний хавбек Артур Микитишин, 19-річний нападник Богдан В’юнник.

Вже на третій хвилині Назаренко після проходу влучив у поперечину. На 14-й хвилині Довбик відкрив рахунок у матчі – 1:0. На 30-й хвилині Довбик відпасував Назаренку, який майстерно пробив у дальній кут — 2:0. Для молодого хавбека це дебютний м’яч у нинішньому сезоні. З таким рахунком команди пішли на перерву.

Після перерви у гру увійшли Драмбаєв та Хромей. Господарі вміло грають за рахунком, не даючи шансів підопічним Маркевича, у яких нічого не виходить у нападі. На 63-й хвилині у гру увійшов В’юнник, а на 67-й – Микитишин.

На 77-й хвилині гості зрівнюють рахунок. Після скидання Мампассі забив В’юнник. Для молодого нападника це дебютний м’яч в УПЛ. На 81-й хвилині азовці залишилися у меншості. Другу жовту отримав Драмбаєв. На 88-й хвилині міг забивати Хромей, але Михайло забракло точності. НА 89-й хвилині у гру увійшов Ярмолюк.

У підсумку, гра завершилася перемогою Дніпра-1.

Дніпро-1 – Маріуполь 2:1

Голи: Довбик (14), Назаренко (30) – В’юнник (77)

Вилучення: Драмбаєв (81)

Дніпро-1: Паст, Кравченко, Адамюк, Сваток, Дубінчак, Піхальонок (Когут, 72), Ді Франко (Ігнатенко, 66), Назаренко (Русин, 72), Джурасек, Чуже, Довбик (Ярмолюк, 89) .

Маріуполь: Кудрик, Чоботенко, Микицей (Драмбаєв, 46), Мампассі, Стасюк, Шостак, Петерман (Клименко, 63), Горбунов (В’юнник, 63), Плакса (Хромей, 46), Кулаков, Топалов (Микитишин, 67) .



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.