Сенсація: Олександрія двічі забиває Трубіну і переграє Шахтар

У матчі третього туру чемпіонату України Шахтар та Олександрія. Гра проходила на НСК Олімпійському. Відзначаємо появу у стартовому складі Шахтаря трьох гравців з реєстру Золотого Таланту. Матч завершився сенсаційною перемогою Олександрії – 2:1.

Роберто Де Дзербі з перших хвилин випустив: 20-річного голкіпера Анатолія Трубіна, 21-річного захисника Вітао та 20-річного хавбека Михайла Мудрика. Для Михайла це дебют у нинішньому сезоні. У запасі залишилися: 21-річні хавбеки Маркос Антоніо та Тете, 18-річний хавбек Георгій Судаков та 20-річний нападник Лассіна Траоре.

У складі Олександрії не було жодного гравця  з реєстру Золотого Таланту. У запасі залишилися: 20-річний воротар Валентин Горох, 21-річний захисник Олександр Мельник.

Гості несподівано відкрили рахунок вже на шостій хвилині. Забив Максим Третьяков – 0:1. На 15-й хвилині Корнієнко зрівняв рахунок – 1:1. На 21-й хвилині Цуріков прострілив на Ковальця, який знову вивів гостей уперед – 1:2. Команди пішли на перерву за мінімальної переваги Олександрії.

Після перерви у гру увійшли Судаков та Траоре. На 58-й хвилині міг забивати Алан Патрік, але його удар парирував Білик. На 66-й хвилині у гру увійшов Тете, а на 76-й – Маркос Антоніо. У Шахтаря нічого не виходить в атаці, гості грамотно захищаються. НАа 80-й хвилині попередження отримав Антоніо.

Матч завершився перемогою Олександрії.

Шахтар – Олександрія 1:2

Голи: Корнієнко (15) – Третьяков (6), Ковалець (21)

Шахтар: Трубін – Додо, Вітао, Степаненко, Майкон, Дентиньо (Траоре, 46), Марлос (Педріньо, 61), Мудрик (Судаков, 46), Алан Патрік (Тете, 66), Матвієнко, Корнієнко (Антоніо, 76)

Олександрія: Білик – Бабогло, Ковалець, Спінеллі (Новіков, 61), Третьяков, Мірошніченко, Одарюк (Стецьков, 68), Демченко, Цуріков, Копина (Рибалка, 75)



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.