19-річний Коваль голом долучився до першої перемоги Поділля

У матчі третього туру Першої ліги зустрічалися Поділля та ВПК-Агро. Поєдинок завершився перемогою Поділля — 3:0. Відзначаємо забитий м’яч 19-річного нападника Станіслава Коваля

Тренерський штаб Поділля з перших хвилин не випустив жодного гравця з реєстру Золотого Таланта. У другому таймі у гру увійшли: 19-річний нападник Станіслав Коваль та 20-річний хавбек Станіслав Мораренко.

Тренерський штаб ВПК-Агро довірив місце у складі: 20-річному голкіперу Віктору Бабічину та 20-річному хавбеку Івану Литвиненку. У другому таймі у гру увійшли: 21-річний хавбек Дмитро Шевченко та 19-річний нападник Данило Колесник.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Незважаючи на стартову активність ВПК-Агро, рахунок в матчі відкрили господарі поля: Карпенко, якому дуже не щастило в минулому матчі з Волинню, виграв верхову боротьбу і скинув м’яча на Островського, а хавбек з другої спроби зумів реалізувати свій шанс — 1:0.

На 65-й хвилині Бабічин не зумів виручити ВПК-Агро: після подачі з кутового Пернацький виграв боротьбу і головою точно відправив м’яча у кут воріт — 2:0.

А на 76-й хвилині інтрига в поєдинку остаточно померла: Мораренко відмінно пройшов правим флангом і точно прострілив у центр штрафного, де  Коваль випередив захисника і відправив м’яча у ворота — 3:0.

Фото фейсбук Поділля.

Таким чином, Поділля здобуває першу у сезоні перемогу.

Поділля — ВПК-Агро — 3:0

Голи: Островський (20), Пернацький (62), Коваль (74).

Поділля: Чуваєв — Морговський, Воловик, Пернацький, Корохов (Матвєєнко, 84), Ліповуз, Пріхна, Островський (Жикол, 73), Костенко (Мораренко, 5), Савошко (Цибульник, 73), Карпенко (Коваль, 55).

ВПК-Агро: Бабічин — Вісенте (Д. Шевченко, 65), Є. Шевченко, Зозуля, Палюх, Косовський, Коберідзе (Жуніьо, 60), Наполов (Сухар, 35), Будняк, Литвиненко (Дудік, 36), Куліш (Колесник, 65).

https://youtu.be/d2zssAJAbtA

Готуйсь! Турнір на честь Гаваші: найсильніші з України і три команди з Угорщини

Яке місце у відборі Євро-2023 (U-21) в групі 8 посяде молодіжна збірна України?

  • Перше (32%, 328 голосов)
  • Друге (30%, 305 голосов)
  • Третє (16%, 165 голосов)
  • Шосте (10%, 100 голосов)
  • Четверте (8%, 83 голосов)
  • П'яте (3%, 34 голосов)

Всего проголосовало: 1 015

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.