Динамо з двома молодими центрбеками та без травмованого Супряги не подужало Фенербахче (відео)

У контрольному матчі зустрічалися Динамо та Фенербахче. Гра завершилася результативною нічиєю — 1:1. Відзначаємо присутність у стартовому складі Динамо двох гравців з реєстру Золотого Таланта

Мірча Луческу з перших хвилин випустив: 18-річного захисника Іллю Забарного та 21-річного захисника Олександра Сироту. Відзначимо, що 21-річний нападник Владислав Супряга не брав участь у матчі через пошкодження. Супряга вилетів на реабілітаційне відновлення до Бельгії. Він проходить реабілітацію після травми привідного м’яза. Планується, що наступного тижня Влад зможе працювати у загальній групі.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

У середу, 4 серпня, київське Динамо вирушило до Стамбула, де на Олімпійському стадіоні імені Ататюрка провело товариський матч із грандом турецького футболу — місцевим Фенербахче.

Відкрили рахунок у матчі саме кияни. Циганков класним пасом кинув у прорив Лєднєва по правому флангу, а Богдан, не зустрівши опору, увійшов до штрафного і обвідним ударом поцілив у дальній кут — 0:1.

Фото fcdynamo.kiev.ua.

Проте, втримати перемогу українці не змогли.  На 63-й хвилині господарі таки досягли свого. Озіл з правого флангу видав чудовий пас на кут воротарського, а там Пелкас у дотик пробив під голкіпером, який кинувся в ноги, — 1:1. Гра завершилася внічию.

Фенербахче — Динамо — 1:1

Голи: Пелкас (63) — Лєднєв (28).

Фенербахче: Байїиндир — Сзалай, Тіссеран, Новак, Густаво (Яндас, 76), Озіл (Туфан, 76), Кадіоглу (Сангаре, 67), Пелкас (Кахведжі, 67), Зайц (Самата, 76), Осайї-Самуель (Йоргенсен, 76), Валенсія (Дурсун, 67).

Динамо: Бойко (Бущан, 66) — Кендзьора, Забарний (Тимчик, 46), Сирота (Шабанов, 66), Сідклей (Миколенко, 46), Сидорчук (Андрієвський, 66), Шепелєв (Шапаренко, 66), Лєднєв (Буяльський, 46), Родрігес (Антюх, 62), Циганков (Караваєв, 66), Рамірес (Гармаш, 46; Шкурін, 86).

Герой: гра 18-річного захисника Динамо очима Instat football

Яке місце у відборі Євро-2023 (U-21) в групі 8 посяде молодіжна збірна України?

  • Перше (32%, 328 голосов)
  • Друге (30%, 305 голосов)
  • Третє (16%, 165 голосов)
  • Шосте (10%, 100 голосов)
  • Четверте (8%, 83 голосов)
  • П'яте (3%, 34 голосов)

Всего проголосовало: 1 015

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.