Тренер Металіста 1925 U-19 Мельник: пощастило, що Колос не забив у першому таймі (відео)

Старший тренер Металіста 1925 U-19 Роман Мельник поділився враженнями від перемоги команди над Колосом — 2:0. За словами фахівця, на полі не було байдужих

Старший тренер Металіста 1925 U-19 Роман Мельник поділився своїми враженнями про матч 2-го туру юнацького чемпіонату України проти ковалівського Колосу U-19 (0:2).

— Романе Петровичу, вітаємо вас та команду із перемогою. Здається, від стартових хвилин гра для вас складалася зовсім інакше, ніж то було минулого тижня проти Руху U-19?

— В першу чергу варто зазначити, що у нас додалося кілька гравців основного складу. Додався центральний нападник Лещинський, додалися флангові нападники Стрельник та Товкач. Тому було більше варіантів для переваріації основних футболістів. До того ж, ми трішки захист перебудували. Оборона стала більш надійною.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

— Але і психологічно, здається, команда була іншою, не було помітно хвилювання?

— Думаю, той перший тайм проти Руху U-19 хлопці запам’ятали надовго. Думаю, більше такі моменти не будуть повторюватися.

Фото metalist1925.com.

— Загалом, ви вдоволені перебігом сьогоднішнього матчу? Все відбувалося так, як ви планували?

— Ні, не все так, як планували. Ми хотіли більше грати першим номером, але не завжди так виходило. У команди суперників також хороші футболісти є, вони багато і правильно тактично рухалися. Колос U-19 — це хороша команда. Вони нам завдали дуже багато неприємностей. Пощастило, що вони не забили. У них було два моменти хороші у першому таймі. Думаю, що вони стали ключовими у цій грі. Якби вони їх реалізували — нам би було значно важче.

Але загалом я вдоволений діями команди. Головне, що була самовіддача у кожного футболіста. Кожен боровся на своїй позиції та не було байдужих.

Чемпіонат U-19: віце-чемпіон повертається у турнір, тестуватиме новачка

Яке місце у відборі Євро-2023 (U-21) в групі 8 посяде молодіжна збірна України?

  • Перше (32%, 328 голосов)
  • Друге (30%, 305 голосов)
  • Третє (16%, 165 голосов)
  • Шосте (10%, 100 голосов)
  • Четверте (8%, 83 голосов)
  • П'яте (3%, 34 голосов)

Всего проголосовало: 1 015

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.