В гостях як удома: Чорноморець U-19 виграв у дніпрян на їх полі (відео)

Перший із сьогоднішніх матчів другого туру юніорського чемпіонату завершився не дуже очікувано: Дніпро-1 на рідній базі поступився Чорноморцю, сам при цьому не забивав

Матч юнацької першості УПЛ, у якому номінальними господарями поля були одесити, проходив на полі спортклубівців у Придніпровську. Стартові хвилини пройшли у рівній боротьбі, без особливих загострень.

Значно цікавіше пройшли заключні 15 хвилин першого тайму. Спочатку одесити мали відмінну нагоду відкрити рахунок, але Кінарейкін врятував свою команду після чистого виходу сам на сам Вислоцького, і одразу ж в атаці-відповіді мав непоганий момент Лебедєв, але пробив вище воріт.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

І далі спортклубівці діяли значно гостріше. Так Ківінда з вбивчої позиції пробив у руки воротарю після прострілу Руденка, а сам Руденко завдавав удару головою після подачі Чалого, але м’яч пройшов поруч із стійкою. Заключні ж хвилини тайму пройшли за невеликої переваги моряків, які отримали право на кілька поспіль стандартів, але спортклубівці впевнено захищалися у цих епізодах, відзначає офсайт Дніпра-1.

Другий тайм розпочався потужними атаками дніпрян. Вже на 46-й хвилині Єршов головою перекидав м’яча через голкіпера, але перехитрити Даскалицю не вдалося. Далі спортклубівці провели кілька поспіль флангових атак, з прострілами у штрафний майданчик, і після одного з них Ківінда п’ятою ледве не влучив у ціль. Був і небезпечний удар Кононова після кутового, проте м’яч прийшов точно у руки воротарю.

За такої гри гол у ворота дніпрян вийшов дуже несподіваний — Тилінський здалеку пробив штрафний, і м’яч рикошетом від ноги Козубенка опинився у сітці. Дніпряни продовжили атакувати, створивши ще кілька моментів, але реалізувати їх не вдавалося. А от ще один стандарт одеситів призвів до другого голу — Граждан після навісу Баранюка зі штрафного, головою спрямовує м’яча у ворота.

Чорноморець U-19 — Дніпро-1 U-19 — 2:0

Голи: Ілля Козубенко (58, у свої ворота), Дмитро Граждан (80).

Чорноморець U-19: Даскалиця — Доброван, Єрмаков, Граждан, Олейніков (Драч, 84), Махорін (Васюта, 56), Баранюк, Меленчук (Тарасенко, 67), Яриш (Аль-Ховарі, 56), Вислоцький, Тилінський.

Тренер: Віталій Старовик.

Дніпро-1 U-19: Кінарейкін — Чалий, Козубенко, Попов (В. Матюшенко, 75), Кононов, Лебедєв, Єршов (Бешляга, 56), Мельниченко, Руденко (Приступа, 63), Свистун (Тимошенко, 75), Ківінда (Поздняков, 75).

Тренер: Геннадій Щекотилін.

Чемпіонат U-19: віце-чемпіон повертається у турнір, тестуватиме новачка

Яке місце у відборі Євро-2023 (U-21) в групі 8 посяде молодіжна збірна України?

  • Перше (32%, 328 голосов)
  • Друге (30%, 305 голосов)
  • Третє (16%, 165 голосов)
  • Шосте (10%, 100 голосов)
  • Четверте (8%, 83 голосов)
  • П'яте (3%, 34 голосов)

Всего проголосовало: 1 015

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.