Дніпро-1 із дублем Довбика у меншості грає внічию у Полтаві

У заключному матчі першого туру Прем’єр-ліги зустрічалися Ворскла та Дніпро-1. Гра проходила у Полтаві, на стадіоні ім. Бутовського. Відзначаємо присутність у стартовому складі Ворскли двох гравців з реєстру Золотого Таланта. Матч завершився нічиєю — 2:2

Юрій Максимов з перших хвилин випустив: 21-річного захисника Наджееба Якубу та 21-річного хавбека Ібрахіма Кане. У запасі залишився 20-річний нападник Данило Кравчук.

Ігор Йовічевіч не випустив жодного гравця з реєстру Золотого Таланта. У запасі залишилися: 17-річний хавбек Єгор Ярмолюк, 19-річний Арсеній Батагов та 21-річний Олександр Назаренко.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Господарі активно розпочали гру і вже на сьомій хвилині відкрили рахунок. Відзначився Степанюк. На 31-й хвилині Довбик міг зрівнювати рахунок, але не зміг переграти Різника. Через хвилину мав свій момент Кане, але удар легіонера Ворскли парирував Паст. Команди пішли на перерву за переваги Ворскли.

На 56-й хвилині гості залишилися у меншості. Логінов збив Кане у центрі поля і отримав другу жовту. Проте, навіть у меншості дніпряни змогли відігратися. Після передачі Чуже забив Довбик — 1:1. На 61-й хвилині у гру увійшов Олександр Назаренко.

На 67-й хвилині Ворскла знову повела у рахунку. Автоголом відзначився Олександр Сваток — 2:1. Але вже за п’ять хвилин м’яч вдруге у матчі побував у воротах Ворскли. Дубль у свій актив записав Артем Довбик — 2:2. Неймовірний другий тайм у виконанні команд. На 76-й хвилині у гру увійшов Арсеній Батагов, а на 81-й — Данило Кравчук. На 90-й хвилині попередження отримав Назаренко.

Матч завершився результативною нічиєю.

Ворскла — Дніпро-1 — 2:2

Голи: Степанюк (7), Сваток (67, автогол) — Довбик (59, 72).

Вилучення: Логінов (56).

Ворскла: Різник — Яворський, Чеснаков (Пешіч, 66), Тамм, Пердута, Якубу, Кане (Луізао, 61), Пуцлін, Скляр, Тілль (Челядін, 60), Кане (Кравчук, 81), Степанюк (Вакула, 61).

Дніпро-1: Паст — Лучкевич (Батагов, 76), Адамюк, Сваток, Логінов, Кравченко, Когут (Ді Франко, 57), Джурасек, Чуже, Русин (Назаренко, 61), Довбик.

Чемпіонат U-19 Екс-тренер Чорноморця програв дебютний матч із юніорами Дніпра-1 (відео)

Яке місце у відборі Євро-2023 (U-21) в групі 8 посяде молодіжна збірна України?

  • Перше (32%, 328 голосов)
  • Друге (30%, 305 голосов)
  • Третє (16%, 165 голосов)
  • Шосте (10%, 100 голосов)
  • Четверте (8%, 83 голосов)
  • П'яте (3%, 34 голосов)

Всего проголосовало: 1 015

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.