Екс-тренер Чорноморця програв дебютний матч із юніорами Дніпра-1 (відео)

У заключному поєдинку першого туру юніорського чемпіонату (матч Динамо з Минаєм перенесено на невизначений термін) зустрічалися Ворскла й Дніпро-1. Полтавці на Лтаві невимушено виграли

Свій перший матч у новому сезоні серйозно оновлена юнацька команда Дніпра-1 проводила у гостях проти Ворскли. В стартовому складі гостей під орудою нового головного тренера Геннадія Щекотиліна вийшли одразу кілька новачків: Козубенко з дніпровської Академії, Руденко зі столичної Оболоні, Мельниченко з одеського Чорноморця, а Юркевичу довелося грати проти своїх колишніх одноклубників по полтавській Ворсклі. Вже у дебюті гри з’явився ще один новачок — Мельнічук (Чорноморець), який замінив Щурова, що отримав пошкодження, відзначає офсайт Дніпра-1.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Початок матчу був за господарями, і до 14 хвилині Кінарейкіну тричі довелося вступати у гру після ударів суперників. Але ще до середині першого тайму саме спортклубівці мали чудову нагоду відкрити рахунок, проте Мельниченко не зумів переграти голкіпера після виходу сам на сам.

Незадовго до перерви Лебедєв кинув у прорив Свистуна, який виходив сам на сам з Ісенком, але м’яч після гарматного удару Крістіана влучив у поперечину.

Початок другого тайму був за Ворсклою. Господарі, чий середній вік з виходом Есеоли ще збільшився (у полтавчан з перших хвилин було чотири гравці старше 2002 року народження, яких замінювали інші досвідчені виконавці), повели масований наступ, і до середини тайму зуміли двічі відзначитись. Спочатку Черниш головою в падінні замкнув подачу з правого флангу, а в іншому випадку дуже вдалий удар у дальній кут вдався Книшу.

Фото vorskla.com.ua.

Згодом господарі розіграли до вірного кутовий, і Павлюк ударом головою довів рахунок до великого.

Ворскла U-19 — Дніпро-1 U-19 — 3:0

Голи: Дмитро Черниш (54), Кирило Книш (67), Євген Павлюк (79).

Ворскла U-19: Ісенко — Павлюк, Хрипчук, Мороховець, Крупський, Кулаковський (Книш, 63), Черниш (Овсяніков, 84), Нестеренко, Прус (Білик, 84), Амількар (Есеола, 46), Мкомола (Гладковський, 56).

Тренер: Віталій Косовський.

Дніпро-1 U-19: Кінарейкін — Чалий (Кононов, 58), Козубенко, Попов (В. Матюшенко, 67), Юркевич, Щуров, Руденко (І. Матюшенко, 58), Лебедєв, Мельниченко, Свістун, Ківінда (Поздняков, 67).

Тренер: Геннадій Щекотилін.

Чемпіонат U-19: із чемпіоном Шахтарем, одним новачком і купою нових тренерів

Яке місце у відборі Євро-2023 (U-21) в групі 8 посяде молодіжна збірна України?

  • Перше (32%, 328 голосов)
  • Друге (30%, 305 голосов)
  • Третє (16%, 165 голосов)
  • Шосте (10%, 100 голосов)
  • Четверте (8%, 83 голосов)
  • П'яте (3%, 34 голосов)

Всего проголосовало: 1 015

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.