Тренер Зорі U-19 Баранов: десь злякалися Олександрію, хоча гольових моментів створили більше (відео)

Старший тренер Зорі U-19 Василь Баранов поділився враженнями від матчу його команди з Олександрією. Нагадаємо, що гра завершилася внічию — 1:1

Старший тренер юнаків Зорі Василь Баранов оцінив минулу гру команди проти однолітків з Олександрії. Матч закінчився внічию 1:1:

— Хороший початок чемпіонату. Подякував команді за гру. Так, нічия є нічия. Хочеться завжди вигравати. Але я побачив гарну безкомпромісну гру з двох сторін. У нас з Олександрією ігри складаються завжди непросто. Десь виграємо, десь програємо. Десь граємо внічию. Але хлопців налаштовували дуже серйозно.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Якщо брати по грі, то в першому таймі Олександрія віддала нам територію. Ми багато часу володіли м’ячем. Були передумови для того, щоб забити. Суперник відповів парою небезпечних контратак, але ми легко з ними впоралися.

Овусу забив… Фото фейсбук Зорі.

Виходячи на другий тайм знали, що суперник буде більше нагнітати, йти вперед, щоб відігратися. Але ми десь злякалися і поламалася десь наша структура гри. Хвилин 30 другого тайму ми провалили. Хоча мали індивідуальні моменти для того, щоб забити голи, проте в командній грі почали поступатися.

… Нагнойний переграти Гороха не зміг. Фото фейсбук Зорі.

Зробили заміни. Гра вирівнялася. Але якщо брати по моментам, то забійних шансів у нас було більше. А так з двох сторін була хороша, організована рівна гра. Нічия, на сьогоднішній день, закономірний результат, — цитує слова Баранова сайт Зорі.

Враження Тренер Металіста 1925 U-19 Мельник: дві червоні — картки це емоції (відео)

Яке місце у відборі Євро-2023 (U-21) в групі 8 посяде молодіжна збірна України?

  • Перше (32%, 328 голосов)
  • Друге (30%, 305 голосов)
  • Третє (16%, 165 голосов)
  • Шосте (10%, 100 голосов)
  • Четверте (8%, 83 голосов)
  • П'яте (3%, 34 голосов)

Всего проголосовало: 1 015

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.