На гол легіонера з Гани Олександрія U-19 відповіла ударом дебютанта (відео)

Першу нічию у новому юніорському чемпіонаті було зафіксовано сьогодні на запорізькому стадіоні Торпедо: Зоря вела у рахунку, та 18-річний нападник Олександрії Андрейчук забив у відповідь

Непростим видався дебютний поєдинок для нового керманича олександрійців Олександра Карпова. Господарі поля з перших хвилин матчу заволоділи ініціативою, повністю контролюючи хід гри. Поодинокі атаки олександрійців завершувалися нічим, констатує офсайт Олександрії.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Гол в роздягальну у ворота Валентина Гороха виглядав логічним, враховуючи повне домінування гравців Зорі: відзначився ганський легіонер Овусу Фрімпонг, який пройшов підготовчі збори з основою луганців.

У другому таймі юних олександрійців ніби підмінили. М’яч все частіше перебував у них. Футболісти Зорі змушені були відійти до власних воріт і в деяких моментах грати просто на відбій. Гості ж продовжували натиск, який і завершився голом, що назрівав. Відзначився дебютант Андрій Андрейчук.

Фото fco.com.ua.

Відзначимо дебют за олександрійців 20-річного голкіпера Валентина Гороха: вихованець Карпат повернувся до турніру після річного перебування у Другій лізі (у складі львівського клубу). Сьогодні він неодноразово рятував ворота від вірного голу, особливо наприкінці зустрічі.

Зоря U-19 — Олександрія U-19 — 1:1

Голи: Овусу Фрімпонг (45) — Андрій Андрейчук (66).

Зоря U-19: Жилкін — Кисіль (Ільченко, 82), Дудник, Мельник, Байрук, Нагнойний, Сміян, Євтушенко (Вирич, 60), Хлань (Гільєрме, 71), Фрімпонг (Лєгостаєв, 60), Тузенко (Долбнєв, 82).

Тренер: Василь Баранов.

Олександрія U-19: Горох — Самар, Сацевич, Західний, Чубатий, Базаєв (Трофимчук, 66), Скибінський (Ситников, 81), Панченко, Кавєрін (Дудник, 58), Мустафаєв (Радченко, 46), Андрейчук (Давиденко, 81).

Тренер: Олександр Ломко.

Чемпіонат U-19: із чемпіоном Шахтарем, одним новачком і купою нових тренерів

Яке місце у відборі Євро-2023 (U-21) в групі 8 посяде молодіжна збірна України?

  • Перше (32%, 328 голосов)
  • Друге (30%, 305 голосов)
  • Третє (16%, 165 голосов)
  • Шосте (10%, 100 голосов)
  • Четверте (8%, 83 голосов)
  • П'яте (3%, 34 голосов)

Всего проголосовало: 1 015

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.