21-річний Білошевський підводить Чорноморець: Мороз стартує з поразки на чолі тренера одеситів

У матчі першого туру Прем’єр-ліги зустрічалися Десна та Чорноморець. Гра проходила на стадіоні ім. Гагаріна в Чернігові. Відзначаємо появу у стартовому складі Чорноморця шістьох гравців з реєстру Золотого Таланта. Матч завершився перемогою Десни. Звертаємо увагу на вилучення 21-річного хавбека Чорноморця Богдана Білошевського

Олександр Рябоконь з перших хвилин не випустив жодного гравця з реєстру Золотого Таланта. У запасі залишилися: 20-річний захисник Крістіан Біловар, 20-річний хавбек Вікентій Волошин, 21-річний нападник Ілля Шевцов.

Юрій Мороз довірив місце у складі: 21-річному хавбеку Богдану Білошевському, 19-річному захиснику Скорко Данілу, 18-річному захиснику Денису Кузику, 20-річному хавбеку Миколі Михайленку, 18-річному хавбеку Максиму Брагару, 19-річному нападнику Владиславу Ванату. Для Скорка, Кузика, Брагару та Михайленка це дебют в УПЛ.

У запасі залишилися: 19-річний воротар Данило Варакута, 19-річний захисник Юрій Тлумак, 21-річний хавбек Долгов Петро, 20-річний захисник Дубко Валерій, 20-річний хавбек Ярослав Надольський, 20-річний нападник Євгеній Ісаєнко.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Перший небезпечний момент у матчі був створений на 12-й хвилині, коли з ударом через себе Будківського впорався Кучерук. На 20-й хвилині попередження отримав Білошевський. Наприкінці тайму Чорноморець залишився у меншості. За зрив атаки другу жовту отримав молодий хавбек Білошевський. На 43-й хвилині у гру увійшов Валерій Дубко.  Команди пішли на перерву за нулів на табло. На 51-й хвилині після передачі Завійського Калітвінцев відкрив рахунок у матчі — 1:0. Через п’ять хвилин той же Калітвінцев збільшив перевагу господарів — 2:0. На 58-й хвилині у гру увійшов Юрій Тлумак, для якого це дебют в УПЛ. В одеситів нічого не виходить. У меншості у команди гра відверто не йде. На 78-й хвилині за симуляцію попередження отримав Ванат. На 81-й хвилині у гру увійшли Волошин та Шевцов. Для Вікентія це дебют в УПЛ. На 83-й хвилині у гру увійшов Ісаєнко. На 87-й хвилині на полі з’явилися Белич та Біловар.

Гра завершилася перемогою Десни.

Десна — Чорноморець — 3:0

Голи: Калітвінцев (51, 56), Завійський (80).

Вилучення: Білошевський (39).

Десна: Литовка — Сафронов (Жук, 70), Цимбалюк, Арвеладзе (Біловар, 87), Тотовицький (Белич, 87), Калітвінцев, Картушов, Завійський, Безбородько (Волошин, 81), Будківський (Шевцов, 81), Селін.

Чорноморець: Кучерук — Мартиненко, Білошевський, Скорко, Кузик, Михайленко, Вачіберадзе (Тлумак, 58), Брагару (Ісаєнко, 83), Штогрін, Ванат (Бугай, 83), Авагімян (Дубко, 43).

https://youtu.be/eHWMlQYehw8

Чемпіонат U-19 Чорноморець відзначив повернення в еліту переможним пенальті

Яке місце у відборі Євро-2023 (U-21) в групі 8 посяде молодіжна збірна України?

  • Перше (32%, 328 голосов)
  • Друге (30%, 305 голосов)
  • Третє (16%, 165 голосов)
  • Шосте (10%, 100 голосов)
  • Четверте (8%, 83 голосов)
  • П'яте (3%, 34 голосов)

Всего проголосовало: 1 015

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.