Гура стартує з перемоги на чолі тренера Олександрії

У матчі першого туру Прем’єр-ліги зустрічалися Зоря та Олександрія. Гра проходила на Славутич-Арені в Запоріжжі. Відзначаємо відсутність у складах команд гравців з реєстру Золотого Таланта. Матч завершився перемогою Олександрії — 1:0

Тренери команд з перших хвилин не випустили жодного гравця з реєстру Золотого Таланта. У запасі Зорі  залишилися: 21-річний голкіпер Дмитро Мацапура, 19-річний захисник Дмитро Нагнойний, 20-річний нападник Аллахяр Сайядманеш та 19-річний нападник Овусу Фрімпонг.

У запасі Олександрії залишилися: 19-річний воротар Георгій Єрмаков, 21-річний захисник Олександр Мельник, 19-річний хавбек Еміль Мустафаєв.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Зоря активніше розпочала гру, проте Булеца свої нагоди не реалізував. Натомість на 40-й хвилині Калюжний на швидкості відірвався від Назарини та пробив з-за меж штрафної. За мінімальної переваги гостей команди пішли на перерву.

На 49-й хвилині мав забивати Третьяков, але гравець Олександрії замість того щоб пробивати у порожні ворота, віддав неточну передачу на Одарюка. У Зорі відчутні проблеми з конструктивом. На 62-й хвилині у гру увійшов Аллахяр. На 83-й хвилині Спінеллі не реалізував вихід один на один. На 90-й хвилині у поперечину влучив Крістіан.

Матч завершився перемогою Олександрії.

Зоря — Олександрія — 0:1

Гол: Калюжний (40).

Зоря: Шевченко — Фаворов (Хомченовський, 73), Вернидуб (Луньов, 84), Імереков, Жуніор Рейс, Цвек, Назарина (Крістіан, 73), Булеца, Шахаб (Гладкий, 62), Громов (Аллахяр, 62).

Олександрія: Білик — Бабогло, Ковалець, Калюжний (Дришлюк, 82), Третьяков, Мірошніченко, Одарюк (Кожушко, 69), Демченко, Дубра, Цуріков, Устименко (Спінеллі, 74).

Чемпіонат U-19 На гол легіонера з Гани Олександрія відповіла ударом дебютанта (відео)

Яке місце у відборі Євро-2023 (U-21) в групі 8 посяде молодіжна збірна України?

  • Перше (32%, 328 голосов)
  • Друге (30%, 305 голосов)
  • Третє (16%, 165 голосов)
  • Шосте (10%, 100 голосов)
  • Четверте (8%, 83 голосов)
  • П'яте (3%, 34 голосов)

Всего проголосовало: 1 015

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.