Чорноморець U-19 відзначив повернення в еліту переможним пенальті

Серію сьогоднішніх матчів 1-го туру юніорського чемпіонату відкривав поєдинок на Чернігів-арені, де Десна приймала Чорноморець. Одесити, що вперше грали після повернення до елітного дивізіону, виграли. Хоча й не без нервів

Юнацька команда Чорномоця, створена буквально з нуля менше, ніж за місяць до початку офіційних матчів, виглядала дуже пристойно у своєму дебютному поєдинку, відзначає клубний офсайт одеситів.

У першому таймі моряки багато атакували, постійно тримав у напрузі захист господарів поля Тилінський. Втім, Десна першою могла добитися успіху. На 12 хвилині Макаренко не влучив у дальній кут воріт метрів з 13-ти, а на 20-й арбітр за фол у штрафному майданчику з боку Олейникова, призначив пенальті. Даскаліца, продемонструвавши відмінну реакцію, парирував удар Белича з точки на кутовий. Після подачі від кута поля голкіпер Чорноморця ще й відбив м’яч, пробитий з близької відстані.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

А незабаром право на 11-метровий удар заробили вже моряки, і Тилінський без проблем переграв воротаря Десни. На 30-й хвилині той же Тилінський цілком міг подвоювати рахунок, але його удар з гострого кута парирував Сидоренко. Аналогічний результат вийшов і через шість хвилин: дійові особи були ті ж, але цього разу м’яч летів у дев’ятку.

На самому початку другого тайму Тилінський з восьми метрів пробив поруч зі стійкою. Практично весь ігровий час після перерви господарі намагалися зрівняти рахунок. Одесити не дозволяли їм проникати в штрафну, тому чернігівські футболісти обмежувалися ударами з дальньої та середньої дистанцій (надійно зіграв Даскаліца). Єдиний небезпечний момент виник на 63-й хвилині, коли Пащенко після кутового вистрілив метрів із семи поруч зі стійкою.

Десна U-19 — Чорноморець U-19 — 0:1

Гол: Володимир Тилінський (23).

На 20-й хвилині Євгеній Белич не реалізував пенальті (воротар).

Десна U-19: Сидоренко (Коломієць, 46) — Запека (Степанов, 53), Пусь, Шостка, Легкобит, Макаренко, Хомич, Посмашний (Безгубченко, 68), Божок, Белич (Шейко, 46), Пащенко (Шевага, 65).

Тренер: Вадим Мельник.

Чорноморець U-19: Даскалиця — Доброван, Єрмаков, Граждан, Олєйніков, Аль-Ховарі, Махорін, Меленчук (Тарасенко, 68), Яриш (Ткачук, 58), Вислоцький (Драч, 58), Тилінський (Васюта, 82).

Тренер: Віталій Старовик.

Чемпіонат U-19: із чемпіоном Шахтарем, одним новачком і купою нових тренерів

Яке місце у відборі Євро-2023 (U-21) в групі 8 посяде молодіжна збірна України?

  • Перше (32%, 328 голосов)
  • Друге (30%, 305 голосов)
  • Третє (16%, 165 голосов)
  • Шосте (10%, 100 голосов)
  • Четверте (8%, 83 голосов)
  • П'яте (3%, 34 голосов)

Всего проголосовало: 1 015

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.