Молодіжка Зорі з голом 18-річного захисника переграла Олександрію

У контрольному матчі зустрічалися молодіжні команди Зорі та Олександрії. Спаринг завершився мінімальною перемогою луганської команди — 1:0. Відзначаємо забитий м’яч 18-річного захисника Ярослава Кисіля

Третій контрольний матч на зборах у Запоріжжі зіграла молодіжна команда Зорі.  І знову перемогла. Цього разу з рахунком 1:0 молодь Олександрії.

Коментар по матчу дав старший тренер Зорі Василь Баранов:

— Суперник попросив нас, оскільки дорога до Запоріжжя і назад займає чимало часу, провести гру не пізно, а саме о 14 годині. Ми пішли назустріч.

На установці сказали, що складно буде обом командам. Звернули увагу, що потрібно контролювати м’яч. І, як би не розвивався рахунок, морально-вольові якості повинні бути на першому плані.

Фото фейсбук Зорі.

Що стосується самої гри, то проходила вона добре. Суперник спочатку віддав перевагу щодо володіння м’ячем нам, але при цьому грамотно перекривав зони і добре грав на контратаках.

Ми мали моменти в обох таймах. Було багато стандартів. Суперник же діяв на контратаках, мав кілька шансів. У деяких з них нас виручив голкіпер, а одного разу — поперечина.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Приємно завжди вигравати. Тим більше, перемогли і зіграли на нуль, з хорошим, організованим суперником. Результатом і малюнком гри я задоволений. Готуємося далі, але є багато моментів над якими необхідно працювати.

Фото фейсбук Зорі.

Розбили захист Юнаки Динамо громлять однолітків з Колоса

Яке місце у відборі Євро-2023 (U-21) в групі 8 посяде молодіжна збірна України?

  • Перше (32%, 328 голосов)
  • Друге (30%, 305 голосов)
  • Третє (16%, 165 голосов)
  • Шосте (10%, 100 голосов)
  • Четверте (8%, 83 голосов)
  • П'яте (3%, 34 голосов)

Всего проголосовало: 1 015

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.