Юнаки Динамо громлять однолітків з Колоса

У контрольному матчі зустрічалися юнацькі команди Колоса та Динамо. Матч завершився перемогою киян — 4:1

Команди розпочали матч активно і вже в дебюті гри атака гостей могла завершитися взяттям воріт, однак володіння Іларіона Тугая врятувала поперечина.

Динамо відповіло кількома випадами, а згодом — і забитим голом: на 20-й хвилині рахунок відкрив один із гравців на перегляді. Перший тайм динамівці завершили за комфортної переваги: Олександр Яцик, який вийшов на 30-й хвилині матчу, невдовзі відібрав м’яча на своїй половині поля та після сольного проходу правим флангом пробив у дальній кут воріт.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Після перерви Ігор Горбач, котрий був серед гравців, які з’явилися на полі на другий тайм, мав шанс збільшити рахунок на користь Динамо, але з близької відстані не влучив у площину воріт. Проте на 60-й хвилині форвард усе ж використав свою нагоду, збільшивши рахунок до 3:0.

Наприкінці гри ковалівці активізувалися та неодноразово загрожували воротам Динамо, тому захисникам киян довелося грати на відбій. Проте один із моментів Колос усе ж реалізував — гол до свого активу записав Даниїл Голуб.

Фото fcdynamo.kiev.ua.

Однак і динамівці не втомлювалися йти вперед — на останніх хвилинах гри Віктор Блізніченко, з першої спроби влучивши у воротаря, повторним потужним ударом установив фінальний рахунок.

Динамо U-19 — Колос U-19 — 4:1

Голи: гравець на перегляді (20), Яцик (37), Горбач (60), Блізніченко (88) — Голуб (82).

Колос U-19: Пахолюк (Друі, 46) — Коновалов (Марчук, 46), Малакі (Корнійчук, 46), Ухань (гравець на перегляді, 60), Гаркавенко, Урсолов (Соловйов, 46) Обушний, Криворучко (Мусолітін, 60), Дорошин (Сафончик, 46), Голуб, Тутеров.

У найми 19-річний голкіпер Шахтаря гратиме за Олександрію

Яке місце у відборі Євро-2023 (U-21) в групі 8 посяде молодіжна збірна України?

  • Перше (32%, 328 голосов)
  • Друге (30%, 305 голосов)
  • Третє (16%, 165 голосов)
  • Шосте (10%, 100 голосов)
  • Четверте (8%, 83 голосов)
  • П'яте (3%, 34 голосов)

Всего проголосовало: 1 015

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.