21-річний хорватський захисник спричинив трансферний бан Миная

21-річний захисник Міслав Матіч став причиною трансферного бану Миная. Йдеться про виплату компенсації за молодого хорвата клубу Рудес

Генеральний менеджер Миная Андрій Письменний прокоментував ситуацію з трансферним баном клубу.

Причиною заборони на реєстрацію нових гравців стала суперечка щодо компенсації за платіж солідарності  за 21-річного хорватського захисника Міслава Матіча.

«У цій суперечці йдеться про виплату компенсації клубу Рудес за підготовку хорватського гравця Міслава Матіча. Ми готові виплатити цей платіж згідно з усіма нормами і правилами, але на заваді стали бюрократичні моменти, за якими Минай не може здійснити відповідний платіж, — сказав Письменний.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Причина полягає в невідповідності документів, наданих нам Рудесом, нормам і принципам валютного регулювання за законодавством України. Простими словами, Рудес просить здійснити оплату на користь іншої юридичної компанії, яка представляє їх у цій справі. Банк в особі валютного контролю не розуміє цієї операції і розцінює її як таку, яка не може бути виконана.

Зараз ми робимо все, щоб вирішити цю проблему. Думаю, скоро ми все врегулюємо».

Матіч провів 25 матчів за Минай у сезоні-2020/21. У травні хорват залишив клуб.

Минай готується до повернення у Прем’єр-лігу, де посяде місце Олімпіка, який оголосив про зняття з чемпіонату. У минулому сезоні закарпатська команда вилетіла до Першої ліги.

Без голів Ворскла з двома молодими легіонерами не змогла переграти Минай



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.