Мудрик: маю велике бажання працювати з цим тренерським штабом (відео)

20-річний півзахисник Шахтаря Михайло Мудрик розповів про підготовку команди до нового сезону. За словами молодого хавбека, новий тренер Де Дзербі вніс низку нових ідей у тренувальний процес

Півзахисник Шахтаря Михайло Мудрик в інтерв’ю Shakhtar News — про підготовку до сезону в Австрії, довіру тренерського штабу й бажання приносити користь команді.

— Збір пройшов відмінно! Дуже багато чого навчилися. Тренер запропонував багато різних ідей — ми не можемо вивчити їх усі протягом трьох тижнів, але вчимо. І вже виконали гарну роботу.

— Що нового привніс тренерський штаб?

— Побудова гри, пересування на полі. Багато нового.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

В останньому спарингу із Шальке не вдалося виграти. Наскільки це було важливо?

— Передусім важливою є наша гра, фундамент, який було закладено, щоб ми його розвивали й далі виконували вказівки тренера. Звісно, хотіли перемогти. Нічия для Шахтаря, я вважаю, не позитивний результат, однак ми щодня й щотижня набиратимемо дедалі більших обертів.

Мудрик проти Судакова. Фото shakhtar.com.

— Роберто Де Дзербі неодноразово в інтерв’ю говорив, що дуже розраховує на тебе, що ти імпонуєш як футболіст і що в тебе великий потенціал. Чи відчуваєш довіру тренерського штабу?

— Так, відчуваю. І вважаю, що довіру слід щодня на кожному тренуванні виправдовувати. Велике бажання працювати з цим тренерським штабом. Хочу давати якнайбільше користі команді.

— Протягом 18 днів ви мали лише один вихідний, а майже щодня тренувалися двічі. Який твій фізичний стан? Чи відчувається втома?

— Відчувається. Усі повинні розуміти, що це збори — на них має бути важко. Якби на них було легко, отже, ми щось робили б неправильно. Усе це нормально. Утома відчувається в усіх, але так і має бути, щоб підготуватися до сезону добре.

Не вразив Де Дзербі планує віддати в оренду 18-річного хавбека

Яке місце у відборі Євро-2023 (U-21) в групі 8 посяде молодіжна збірна України?

  • Перше (32%, 328 голосов)
  • Друге (30%, 305 голосов)
  • Третє (16%, 165 голосов)
  • Шосте (10%, 100 голосов)
  • Четверте (8%, 83 голосов)
  • П'яте (3%, 34 голосов)

Всего проголосовало: 1 015

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.